2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد، میشه لطفاً همه نظر بدین🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 27 پست
معدشون کوچیک ولی حجم زیادی شیر میخورن با بزرگ شدن معده تا۳ یا ۴ تموم می شه

چندماه بارداری درد معده خودمون و بعدشم چندماه درد معده نی‌نی رو باید تحمل و درمان کرد😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندماه بارداری درد معده خودمون و بعدشم چندماه درد معده نی‌نی رو باید تحمل و درمان کرد😭

آره عزیزم همینه تازه بچه های من به فاصله ۱ سال پشت همن این یکی وقتی کولیک داشت گریه میکرد شب اولی رو هم بیدار میکرد بعد شوهرم داد مبزد یه وضعی یادم میاد تنم مبارزه یه شب تصمیم گرفته بودم خودمو از پنجره بندازم پایین از شدت بیخوابی خودم و کولیک بچم

من یه راه درمان عالی سراغ دارم خواهرم الان بچه ش دوماه  شه با این روش من به راحتی این دوره رو گذراند 

یه گوش پاک کن بردار بزن به روغن زیتون پاهای بچه ت رو جمع کن تو شکمش بعد گوش پاک کن رو فقط تا قسمت پنبه ای بکن تو مقعدش یه دور بچرخون بعد در بیار و بچه ت رو پوشک کن به پنج دقیقه نمی کشه کلی پی پی و باد شکم دفع می کنه راحت میشه  

من یه راه درمان عالی سراغ دارم خواهرم الان بچه ش دوماه  شه با این روش من به راحتی این دوره رو گ ...

من همه این روش ها رو سر پسرم امتحان کردم،دکترش از اول گفته بود که باید این دوره بگذره،میگفت وقتی گریه میکنه یا تو گهواره بزار تکون بده،ببرش بیرون،سوار ماشین شو دور بزنین،ما بعضی از شبها نوزاد دو ماهه یکسره گریه میکرد نصف شب مجبور میشدیم سوار ماشین بریم دور بزنیم یه دور میزدیم خوابش میبرد،پسر من وحشتناک بود ولی تا چهار ماهگیش طول کشید

من همه این روش ها رو سر پسرم امتحان کردم،دکترش از اول گفته بود که باید این دوره بگذره،میگفت وقتی گری ...

حالا این خانم امتحان کنه شاید مثل من و خواهرم جواب بگیره ضرری که نداره شاید هم مثل شما نگیره 

من یه راه درمان عالی سراغ دارم خواهرم الان بچه ش دوماه  شه با این روش من به راحتی این دوره رو گ ...

ممنونم عزیزم امیدوارم بچه دومم دل درد نداشته باشه اما حتما امتحان می‌کنم 

من همه این روش ها رو سر پسرم امتحان کردم،دکترش از اول گفته بود که باید این دوره بگذره،میگفت وقتی گری ...

ماهم میرفتیم بیرون ولی با یه نفس آروم هم بیدار میشد