2777
2789

‌‌

یک روز سرانجام طاقتش طاق می شود و با صدای بلند جواب همه را می دهد...

آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند 

از جلد خود بیرون می آیند 

و کس دیگری می شوند

کسی وحشتناک و غمگین

و آن وقت دیگر کنترل شان از دست خارج می شود!!

نباید سربه سرشان گذاشت... 

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسیدم    

نترس

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

یا انقدر ناراحتی ودلخوریشونو میریزن توخودشون که تبدیل میشه به بیماری سخت  

من که ازبچگی هرکی اذیتم کردچیزی گفت جوابشو همون موقع میدادم تا الان

نشودفاش کسی آنچه میان من وتوست😌😉😍
دقیقاً مثل من که الان آتشفشان هستم

فوران کن تا راحت بشی

یا انقدر ناراحتی ودلخوریشونو میریزن توخودشون که تبدیل میشه به بیماری سخت   من که ازبچگی هرکی ا ...

دقیقا...من همیشه عادت داشتم ناراحتیامو بریزم تو خودم،احساس میکردم اگه بروز بدم از غرورم کم میشه

اونی که ساکت تره فریاده درونش بیشتره 

یس شُر