2777
2789
عنوان

کسایی که مریض طب اسلامی آقای تبریزیان بودین دیدین چی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10525 بازدید | 199 پست
ما همه عوامیم شما خواص اینه اون کسانی که مخالف آیت الله تبریزیان هستن؟شما از مخالفانشان هستید؟بدا به ...

چرا متوجه نیستید من دارم از حقوق جنابعالی که مریض همین طب های سنتی هستی حرف می زنم؟ دارین با مخالف جلوه دادن و توهین بحث رو عوض می کنین

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
عزیزم کسی ام نگفته اختراع حاجیه من منظورم این بود ک جای کثیف اگه درست میشد مردمو درمان نمیکرد بعد خو ...

ایشون به شدت اصرار دارن همه یک صدا بگیم تبریزیان دردغگویی بیش نیست و اگر کاملا مودبانه به مخالفت با ایشون بلند شیم بهمون میگه ساده یا عوام خودش زرنگه و خاص

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخ     ببین اعلام نشده اینا انبار کدوم حکیم یا طبیب اسلامی بوده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چرا متوجه نیستید من دارم از حقوق جنابعالی که مریض همین طب های سنتی هستی حرف می زنم؟ دارین با مخالف ج ...

نه من نیاز ندارم تو ازم حمایت کنی چرا فکر میکنی کسی نیاز داره تو هواشو داشته باشی؟تو نخور برو با دلروی شیمیایی درمان شو به بقیه جیکار داری

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
من بدنم زخم میشد خود به خود ولی خداییش الان خوب شدم خدا خیرش بده

عزیزم شما هی اینجور می گی ادم احساس بدی پیدا می کنه

اینم خوب شد اونم خوب شد .

حتی اگه درست باشه هم یه جمله کافیه ادم فکر می کنه تبلیغ می کنی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

چرا متوجه نیستید من دارم از حقوق جنابعالی که مریض همین طب های سنتی هستی حرف می زنم؟ دارین با مخالف ج ...

استارتر هر کس صلاح خودش رو بهتر میدونه

یکی طب سنتی روبرای خودش میپسنده

یکی طب مدرن

دیگه جای بحث نمیمونه

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

صحت خبر رو تحقیق کردم درسته. هر چند این روزا آدم به چشاشم اعتماد نمی کنه چه برسه به خبرا

نکنین اینکارارو 

دامن نزنین به این شایعات

اینا همه زیر سر آقایون وارد کننده داروهای مزخرفه شیمیاییه تا به منافعشون خدشه وارد نشه

زیر سر تاجرین مواد غذایی مزخرف

طب سنتی اگه اصولی انجام و رعایت بشه شفای خیلی از دردهاست 

🧚‍♀️
نه من نیاز ندارم تو ازم حمایت کنی چرا فکر میکنی کسی نیاز داره تو هواشو داشته باشی؟تو نخور برو با دلر ...

ولی وجدانا حالا که داری برای درمان با داروی شیمیایی اصرار میکنی لااقل یه دکتر خوب برو باشه؟

جلوشو گرفتن چون دکترا ازش شکایت کرده ک این آقا بازار مارو کساد کرده من خودم هروقت میرفتم مطبش جای سوزن انداختن نبود واقعا واسه خاطر خدا کار میکنه چون حتی هزار تومنم پول ویزیت نمیگیره فقط پول داروهاشو میگیره

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
استارتر هر کس صلاح خودش رو بهتر میدونه یکی طب سنتی روبرای خودش میپسنده یکی طب مدرن دیگه جای بحث ن ...

ای کاش بفهمن استارتر عزیز این موضوع رو