سلام دوستای گلم ۶ماه از زایمان دومم به روش سزارین میگذره از بین زایمان اولم با حاملگی دوم ۳۰روز فاصله ست یعنی تو چهلم حامله شدم باز کلی هم تپل مپل شدم ولی خب از روز ۴۰بعد زایمانم رفتم باشگاه تا یه ماه قبل الان اندامم خوبه خدایی یعنی بخدا همه میگن خوش به حالت چطور تونستی اینقد زود رو فرم بیایی قدم ۱۵۸و وزنم شده ۵۸حالا مشکل اصلی شوهرمه در حدی که جاشو ازم جدا کرده که نه خیلی لاغرشدی و خوشم نمیاد اینکه دلم شکسته از حرکتش یه طرف اینکه صدسال هم بگذره نمیرم خواهش تمنا که بیا کنارم یه طرف فقط یه خواهشی ازتون دارم تورو خدا اگه میتونین راهنمایی کنید میخوام واقعا تپل شم اما شکم نیارم شنیدم پودر وی که بدنسازا میخورن همراه باشگاه رفتن عالی جواب میده اما میترسم بچه که شیر میدم بد باشه خوردنش برام تو رو خدا راهنمایی کنید به نظرتون برای زن شیرده بده خوردن این پودر یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشكل شوهرت يه چيز ديگه شما الانم خيلي لاغر نيستي در حدي مشكل مهمي هم نيست كه جاش رو جدا كنه
ن خواهری زیادم لاغر نیستم اما چون نسبت به قبل ب ا س ن و رونام کوچیک شده اینجور میگه هزاربارم گفتم بخدا من یه ماه چربی سوزی کار کردم بعدش همش حجیم سازی کار میکردم اما نمیدونم برعکس جواب میداد
خدایی عجیب اعتماد به نفس دارم به روی شوهرمم نیوردم که اره بد شدم و باید تپلتر شم برعکس همش از خودم تعریف میکنم و اینکه بعد زایمان کمتر زنی میتونه اینجوری به قبلش برگرده ولی خب میخوام بی اونکه بگم تپل کنم یکم بیفته دنبالم اونوقت من محل نزارم به بهانه بچه تا یکم دلم خنک شه