2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی گشتم پیدا نکردم دلیلشو😔😔

اشکال ندار خداااا با هرکس یجور ازمایش میکنه شوهرت خوب باشه بچت مشکل داره بچت سالم باشه باشوهرت مشکل داری همچیز خوب باشه یه مشکل بزرگ دیگه بوجود میاد هیچکس بی عیبو مشکل نیس به اینم میگن بازی سرنوشت ادم خوشبخت وجود نداره دراصل 

الهی عزیزم .اینقدرتواین تاپیک پست گذاشتم که حتماپیدانکردی یائسگی عزیزم بخاطراونه

اگر قبله ازدواج شده بودی و به شوهرت گفتی دیگه عداب وجدانت برای چیه؟مادرشوهر و خواهرشوهرت که چیزی نمیگن بهت؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اگر قبله ازدواج شده بودی و به شوهرت گفتی دیگه عداب وجدانت برای چیه؟مادرشوهر و خواهرشوهرت که چیزی نمی ...

17سالم بودازدواج کردم باورکن اصلاهیچی بلدنبودم که پریودی وبارداری ب هم ربط داره اینترنتم که اونموقع نداشتم .قبل از بارداری شوهرم نفهمیدولی همون ماه اول بعدازعروسیمون فهمیدولی گفت برام مهم نیست بچه نمیخام ولی خوب مگه میشه مهم نباشه کلی غصه داره .خواهرومادرش ازترس محمدچیزی نمیتونن رودرروبهم بگن اماخوب هموناهم پشت سرم بلاخره میگن وحقم دارن

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
17سالم بودازدواج کردم باورکن اصلاهیچی بلدنبودم که پریودی وبارداری ب هم ربط داره اینترنتم که اونموقع ...

چه قدر زود ازدواج کردی!والا الان دخترها تو سنه تو و پسرها تو سنه شوهرت ازدواج میکنن!!تو کل به خدا ایشالا ساله ۹۸ یه چیزی پیش بیاد عالی برات/شوهرت ۶۲ ایه؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘
هیچ کجااندازه ی این خراب شده بی دین وایمون وجودنداره البته بگمااوناشایدخدارونشناسن ولی یچیزی ب اسم و ...

انقد ک ب کشورای دیگه میرسن اگه یک هزارم اون ب فکرکشور خودشون بودن وضع مملکت این نبود