2777
2789
چه باحالو اسون ممنونم عزیزم

قبونت عزیز

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اینم که همونهه ولی رحم اجاره ای شوهرت راضیتر میشه که یکیو پیداکن خرجش کمتر باشه بنظرم شوهرتم حق ...

خودمم بخاطرشوهرم دلم خونه اینقدرعذاب وجدان دارم بخاطرش .اونوالان نمیخادنقدبدی وصیت میکنی که بعدازمرگم یک سوم اموالم میرسه ب فلانی .

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
خودمم بخاطرشوهرم دلم خونه اینقدرعذاب وجدان دارم بخاطرش .اونوالان نمیخادنقدبدی وصیت میکنی که بعدازمرگ ...

اهان پس اینطور ولی کاش این طول کشیدنا نبود دستتون خالیه که نمیتونین رحم اجاره کنین

اهان پس اینطور ولی کاش این طول کشیدنا نبود دستتون خالیه که نمیتونین رحم اجاره کنین

آره یعنی وضع مالیمون بدنیستاولی خوب اونموقع تاحالاپول پس اندازکردیم خونه ساختیم الان دیگه 60،70یکجانداریم هزینه کنیم واس بچه

آره یعنی وضع مالیمون بدنیستاولی خوب اونموقع تاحالاپول پس اندازکردیم خونه ساختیم الان دیگه 60،70یکجان ...

😭😭کاش بشه کسیو پیداکنین ادم باشه بخداا باهاتون راه بیاد امیدوارم همچیزدرست بشه عزیزدلم فکرو خیال بیخود نکن خودتواز پاننداز عزیزدلم ❤😘

😭😭کاش بشه کسیو پیداکنین ادم باشه بخداا باهاتون راه بیاد امیدوارم همچیزدرست بشه عزیزدلم فکرو خیال ب ...

ممنونم خواهری مرسی ازلطفت😘😘😍😍