2777
2789

چند دقیقه از فیلم بامداد خمارو توی اکسپلور دیدم

همه ش بدن نمایی بازیگر نقش مردش بود🤔از بازو و سینه ش شروع میکرد میومد بالا

مشمئز کننده بود بیشتر

کتابش رو چندین سال قبل خونده بودم به نظرم یه عشق  قشنگ هرچند اشتباه  بود ولی طبق این قسمتا بیشتر یه کشش و میل غریزی نشون داده شده😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم👌ولی بعصیاشونم بد نیستن

من اخرين چيزي كه ديدم همگناه بود. بعدش ديگه چيزي نديدم. 

سينما هم فقط موسي كليم الله به دلم نشست. 

بقيه طنزا خيلي ابكي و بي سر و ته بودن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

موسی کلیم الله هم خوب بود🥺

اره خيلي. ولي يكم زيادي طولاني بود. ديگخ داشتم خسته ميشدم. ولي خوب بود. 

ادامش دوست دارم زودتر بياد. جايي كه حضرت موسي رو از اب ميگيرن و الي اخر

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من فیلم ندیدم ولی دقیقا یادمه پاراگراف کتاب در موهای وحشی روی پیشانی و کتف و کتل رحیم وصف ها داشت 

خوب شما فکر کردی عشقی که با نگاه به وجود بیاد چیه؟ وگرنه چه در کتاب و فیلم و چه در واقعیت عشق با گذران زمان و شناخت حاصل میشه 

اره خيلي. ولي يكم زيادي طولاني بود. ديگخ داشتم خسته ميشدم. ولي خوب بود. ادامش دوست دارم زودتر بياد. ...

دقیقا.....منم خیلی لذت بردم،حتی پسر دو ساله م محو شده بود یه تیکه هایی ش روهنوز یادش مونده تعریف میکنه😁

من فیلم ندیدم ولی دقیقا یادمه پاراگراف کتاب در موهای وحشی روی پیشانی و کتف و کتل رحیم وصف ها داشت خو ...

درسته شاید چون مدتی کذشته من یادم رفته

اما به نظرم فیلم داره افراط میکنه،توی این سکانس هایی که من دیدم همه ش این پسر نیمه برهنه ست و دارن عضلاتشو نشون میدن😁اینهمه ادم دیگه هم در یک نگاه عاشق میشن لزوما هم دیگه رو نیمه برهنه نمیبینن😁

البته خب توصیف کتاب هم هست به. خال به قول شما