2777
2789
اوکی قرمه سبزی بزار قیمه بزار....من شام دیشبم کوکو سیب زمینی کنارشم زیتون و فلفل خیلی چسبید.زودم اما ...

برا قرمه دیره ک

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
جوجه چینی؟ دیشب شوهرم دلش خواستتتتتت

آره. تو ماست و پیاز و زعفرون و سس مایونز و روغن زیتون و فلفل دلمه و نمک فلفل ادویه بخوابون. بعد بچین تو تابه. بذار رو گاز یا تو فر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گ و زید 😂

😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂عالی گفتی خخخ

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
فدای مهربونیات بشم خوشگلم قربونت برمممم من تهرانم پرند

اززندگی در پرند راضی ای؟ 

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
من اصلابابچه پرورشگاه مشکلی ندارم یعنی اصلابرام فرقی نداره بچه کی باشه فقط دلم میخوادیه بچه توزندگیم ...

وقتی بچه روببینه یا چهاردستوپاه بره طرفش باهیجان اونوقته که میگه چرازودتر نرفتیم دنبالش

یاخدا سه چهارسال چه خبرههه  فقط یادت باشه نوزاد بگیرر

همین چون نوزادمیخوایم بایداینقدرمنتظربمونیم وگرنه اگه 4،5ساله بخوای 1سالم طول نمیکشه میدنت .آره میگن متقاضی زیاده ب ازای هربچه 8متقاضی هست اونم اولویت بندی میکنن اونیکه سوادش بیشتره اموالش بیشتره زودتربهش میدن

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
آره. تو ماست و پیاز و زعفرون و سس مایونز و روغن زیتون و فلفل دلمه و نمک فلفل ادویه بخوابون. بعد بچین ...

رو گاز درست کردم 

خوشمزه اس

اره خیلی دوستدارم ارومه من ازجای شلوغ به شدت بدم میاد الان خوده داخل شهر پرند خیلی خیلی شلوغه ما شهر ...

چند ماه پیش خواستیم پرند بیایم

جا مرکز خریداش خوبه

فازهاش خیلی دور تره

منم مرکز خرید دم دستم نباشه دپرس میشم

وقتی بچه روببینه یا چهاردستوپاه بره طرفش باهیجان اونوقته که میگه چرازودتر نرفتیم دنبالش

نمیدونم اصلاکم آوردم بدجورحس ی آدم بدردنخوررودارم اگه حداقل رحمم سالم بودبا20میلیون میتونستم آی وی اف کنم اماهمینم نمیشه حالاباید60،70میلیون داشته باشم اگه کم نیارم 

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
همین چون نوزادمیخوایم بایداینقدرمنتظربمونیم وگرنه اگه 4،5ساله بخوای 1سالم طول نمیکشه میدنت .آره میگن ...

چرانمیاین شهرهای بزرگ مثل تهران دنبال بچه چون میدونم اینجاهاپرورشگاهاخیلی شلوغتره

عدس پلو

اگه گوشت چرخی ام داری عدس پلو با گوشت چرخ کرده

نمیدونم اصلاکم آوردم بدجورحس ی آدم بدردنخوررودارم اگه حداقل رحمم سالم بودبا20میلیون میتونستم آی وی ا ...

رحم اجاره ای چییی یاالان توی تلوزیون تبلیغ میکنن رحم مصنوعی درست کردن نمیشه