2777
2789
عنوان

ب نظرتون دوران عقد نرمال چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست
ببین ما یکی از اطرافیان پدر عروس برگشت به پدر داماد گفت دیگه ما واسه عید آماده ایم عروسی کلا 2 هم بو ...

متاسفانه هرچی ب پدرم میگم انگار براش مهم نیس من تحت فشارم هیچی ب اینا نمیگه و اینام دارن سواستفاده میکنن

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ما ۶ سال همو میشناختیم دوسالم عقدیم دیگه کلافم بیخودی باهم بحثمون میشه خسته شدم از این وضعیت

نباید قبول میکردی اگه سنتی بود اشکال نداشت ولی وقتی دوست بودین دیگه عقد کنین ونرین تویه خونه دیگه معنی نداره که

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید قبول میکردی اگه سنتی بود اشکال نداشت ولی وقتی دوست بودین دیگه عقد کنین ونرین تویه خونه دیگه مع ...

اره اشتباه من همین بود ک شما گفتین.از روز اول باید خانوادم قبول نمیکردن

متاسفانه هرچی ب پدرم میگم انگار براش مهم نیس من تحت فشارم هیچی ب اینا نمیگه و اینام دارن سواستفاده م ...

به نظر من این قضیه به پدرت ربطی نداره خودت از اول باید سیاست به خرج میدادی

برو بهش بگو یا سریع بریم سرخونه زندگیمون یا دیگه همچی تموم اگه میخواستم بازم بعداز بیام خونه بابامم عقد نمیکردم همونجوری دوست میموندم

به نظر من این قضیه به پدرت ربطی نداره خودت از اول باید سیاست به خرج میدادیبرو بهش بگو یا سریع بریم س ...

میگه دوسه ماه صبر کن خونه بگیرم حالا منتظرم خونه بگیره

عقد و عروسی باهم یعنی دوران عقد بدترین دوران 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

دوران آشنایی و نامزدی ۳ماه 

عقد هم ۶ ماه تا یک سال

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

عروسی گرفتید ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

باید میگفتی تو این۲سال داشتی چه غلطی میکردی که خونه نگرفتی

دخترخاله من تا پسر خونشو باز سازی نکرد وهیچی  نگرفت عقد نکردن تا۳ماه پیش بود که دیگه عقد کردن ورفتن سرزندگیشون حتی جشن هم نگرفتن 

نظر منو بخواهی دوران عقد بی معنی هست. دوران آشنایی یا نامزدی باید بدون عقد باشه. و باید حداقل 6 ماه ولی بهتره یک تا دو سال باشه. اگر هم خیلی دلشون می خواد صیغه ی محرمیت بخونند و نه عقد.
بعد از اون عقد و عروسی با هم و شروع زندگی مشترک.
دوران عقدی که رسما زن و شوهر هستند که دیگه وقت آشنایی نیست. 

من ۲ سال تو عقد بودم من باز با عقد خیلی حال میکردم 

من میرفتم دانشگاه میومدم 

مامانم کارای اونه رو میکرد وقتی میومدم خونه چند تا ادم بودن باهاشون حرف بزنم هفته ای یکبار شوهرم میومد بعد چون همو دیر می‌دیدیم برای هم عادی نشده بودیم 

الان خونه خودم هم کار ها هست هم شوهرم نیست همش تنهام برای هم عادی هم شدیم 

نظر منو بخواهی دوران عقد بی معنی هست. دوران آشنایی یا نامزدی باید بدون عقد باشه. و باید حداقل 6 ماه ...

خوب ما به عقد به عنوان اشنایی نگاه نمیکنیم به دید اینکه هر  دوطرف خودشون رو از  نظر اقتصادی جمع و جور کنن هن دختر جهیزیه بخر هم پسر بتون خونه بگیر و عروسی بگیر