2777
2789
عزیزم نمیتونی درک کنی چون جای من نیستی، منم کارم تو محیط بیمارستانه، دارم با پزشکا زندگی میکنم، حجم ...

پزشکی همه ش بیمارستان نیست که☺️متناسب با روحیت میتونی رشته لوکس و تمیز و بی استرس بخونی تخصص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه باید از ایران برم 😑

خوب شرایط خواستگارت چیه ؟اگه شرایطش فوق العاده است با ازدواج امکان تحصیل در خارج کشورم داری پزشکی با اینکه بهترین رشته تحصیلی در ایرانه و. معمولا بهتریننها این رشته رو انتخاب میکنند ولی امکان مهاجرت با این رشته از  سایر رشته ها سختره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
عزیزم نمیتونی درک کنی چون جای من نیستی، منم کارم تو محیط بیمارستانه، دارم با پزشکا زندگی میکنم، حجم ...

آره واقعا خیلی روزا من مینشستم تو پانسیون از ته دل گریه میکردم و پشیمون میشدم با وجود اینکه خیلی علاقه داشتم و با عشق خونده بودم برا کنکور،خیلی سختههه خیلییی مسئولیت سنگینیه

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️

بیشتر منظورم اونایی بود ک ازدواج تنها هدف زندگیشونه 😊

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

حتما پزشکی 

خودمم ارشدمو گرفتم بعد عروسی کردم

درس خوندن تو تاهل بسیار سخته تازه اگه اگه اگه همسرت جلوتو نگیره و از پیشرفتت نترسه اگه اگه اگه مادر همسرت زیر گوشش نخونه یکبچه بنداز تو دامنش بشینه سر زندگیش و اگه اگه اگه بعد پزشک شدن یهو چشماتون باز نشه که ای وای این چه شوهریه کردم من دکترم ایشون لیسانسه یا فوق دیپلمه اخه چجوری ببرمش وسط دوستام و همکارام 

در ضمن یک خانوم دکتر شانسای بهتری از یک خانومه دیپلمه برای ازدواج داره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
خوب شرایط خواستگارت چیه ؟اگه شرایطش فوق العاده است با ازدواج امکان تحصیل در خارج کشورم داری پزشکی با ...

نه بین دوتاشون بایدویکیو انتخاب کنم 

یا اینجا بمونم و ازدواج کنم یا برم‌درس بخونم 

پزشکی همه ش بیمارستان نیست که☺️متناسب با روحیت میتونی رشته لوکس و تمیز و بی استرس بخونی تخصص

دو سال طرح عمومیو که مجبوری تو بیمارستان باشی😥😥

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
برای درس 

برو برو

ببينتگه پزشك شدي مستقل ميشي

شرايط ازدواج برات بيشتر ميشه

اون زمان تو انتخاب ميكني نميشيني انتخاب بشي!

عاقل باش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻