2777
2789

من دوتا سقط مکرر داشتم آخریش همین هفته پیش بود زیر ده هفته هر دوبار سقط کردم حالا دکترا احتمال میدن به دلایل ایمنی و انعقادی باشه .میخوام بدونم علائمی داره مشکلات ایمنی انعقادی یا فقط از طریق آزمایشات مشخصص میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من احتمال مشکل ایمنی دادن، ولی همه ازمایشام نرمال بود ، یه سقط ۶ هفته، یکی هم دوقلو بود که یکیش موند( اون ۹ هفته سقط شد)

تا ۶ ماه آسپرین ۸۰ مصرف کردم( موقع بارداری) و همچنین ۶ ماه آمپول زدم، هفته ایی ۲ تا

من دو تا سقط داشتم اولی هفت هفته دومی پنج هفته قلب هم تشکیل نشده بود تو هر دو.همه ی آزمایش ها رو دادم معلوم شد مشکل انعقادی دارم.دو ماه دارو مصرف کردم و فاکتور های انعقادیم نرمال شد و سر این بارداریم تا حالا مشکلی نداشتم خدا رو شکر.از اول این بارداریم آسپرین و آمپول انوکساپارین استفاده کردم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من دو تا سقط داشتم اولی هفت هفته دومی پنج هفته قلب هم تشکیل نشده بود تو هر دو.همه ی آزمایش ها رو داد ...

خوش بحالتون ایشالله سالم و سلامت نی نی کوچولوتونو بغل بگیزین

فقط با ازمایش مشخص میشه اگه تهرانی برو پیش دکتر محسن معینی متخصص سقط مکرر هست من پیش اون جوتب گرفتم خیلی دقیقه 

من ازمایشاتم مشکوک به مشکل انعقادی بود اما 3 تا سقط داشتم قبل بارداری مجدد حتما چکاپ شو حتماااااااا

برا من احتمال مشکل ایمنی دادن، ولی همه ازمایشام نرمال بود ، یه سقط ۶ هفته، یکی هم دوقلو بود که یکیش ...

واسه من بارداریه اولم سه قلو بود تلفکی ها یکی یکی ضربان قلبشون متوقف شد

خوش بحالتون ایشالله سالم و سلامت نی نی کوچولوتونو بغل بگیزین

ممنونم عزیزم انشاالله تو هم بزودی یه بارداری صحیح و سالم داشته باشی

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
فقط با ازمایش مشخص میشه اگه تهرانی برو پیش دکتر محسن معینی متخصص سقط مکرر هست من پیش اون جوتب گرفتم ...

من خونم زود لخته میشه با اینکه مشکل یائسگی زودرس ندارم ولی خیلی کم پریود میشم حتی بعد دوتا سقط هام هم خیلی کم خونریزی کردم.اصلا هم سرما نمیخورم احتمالا مشکلم همینا هستن