من دوتا سقط مکرر داشتم آخریش همین هفته پیش بود زیر ده هفته هر دوبار سقط کردم حالا دکترا احتمال میدن به دلایل ایمنی و انعقادی باشه .میخوام بدونم علائمی داره مشکلات ایمنی انعقادی یا فقط از طریق آزمایشات مشخصص میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دو تا سقط داشتم اولی هفت هفته دومی پنج هفته قلب هم تشکیل نشده بود تو هر دو.همه ی آزمایش ها رو دادم معلوم شد مشکل انعقادی دارم.دو ماه دارو مصرف کردم و فاکتور های انعقادیم نرمال شد و سر این بارداریم تا حالا مشکلی نداشتم خدا رو شکر.از اول این بارداریم آسپرین و آمپول انوکساپارین استفاده کردم.
فقط با ازمایش مشخص میشه اگه تهرانی برو پیش دکتر محسن معینی متخصص سقط مکرر هست من پیش اون جوتب گرفتم ...
من خونم زود لخته میشه با اینکه مشکل یائسگی زودرس ندارم ولی خیلی کم پریود میشم حتی بعد دوتا سقط هام هم خیلی کم خونریزی کردم.اصلا هم سرما نمیخورم احتمالا مشکلم همینا هستن