2777
2789
عنوان

شربت زانتاک

113 بازدید | 12 پست

خانما نوزاد 48 روزه دارم رفلاکس شدید داره خیلی بیقراره تهران هستم کسی میدونه شربت زانتاک کجا گیر میاد و قیمتش چقدره؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی؟😢

56328097,داروخانه دکتر مرتضوی،سمت اسلامشهره،شهرک سلطان اباد.من از اونجا میخرم،زنگ بزن ببین اگه داشت برو بخر

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
56328097,داروخانه دکتر مرتضوی،سمت اسلامشهره،شهرک سلطان اباد.من از اونجا میخرم،زنگ بزن ببین اگه داشت ...

ممنون عزیزم 

آخرین بار کی گرفتین قیمتش چقدر بود

ممنون عزیزم  آخرین بار کی گرفتین قیمتش چقدر بود

من 70خریدم از ی ماهگی پسرم تا13ماهگیش,گرون نکرده بودش ولی الانو نمیدونم،خودمم چند روز دیگه باید برم بخرم،دوماه پیش بود تقریبا

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
56328097,داروخانه دکتر مرتضوی،سمت اسلامشهره،شهرک سلطان اباد.من از اونجا میخرم،زنگ بزن ببین اگه داشت ...

زنگ میزنم به این شماره میگه رمز وارد کنین

زنگ میزنم به این شماره میگه رمز وارد کنین

شبانه روزی نیس گلم.شاید بخاطر اونه،من قبلا تو سایت به ی خانومم این ششماره رو دادم اومد. گگرفتش

شبانه روزی نیس گلم.شاید بخاطر اونه،من قبلا تو سایت به ی خانومم این ششماره رو دادم اومد. گگرفتش

اها باشه ممنون 

اها باشه ممنون 

خواهش میکنم