2777
2789
عنوان

خانمای کرمانی یه لحظه خواهشا

61 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم یهویی کاربریم ترکیداونم همین امشب بی هیچ دلیلی اینا به کنار فقط یه سوال خواهش میکنم بهم یه دکتر خوب واسه عمل بینی معرفی کنید که قیمتشم مناسب باشه صورتم کوچیکه براهمین حس میکنم بینیم یه جوریه توروخدا اگه میشه راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی شما کارشونو دیدین قیمتاش چجوریاست اخه نمیتونم زیاد هزینه کنم

آره کارش عالیه...

قیمتاش رو جدیدا بعد گرونی نمیدونم ولی فکر میکنم الان حداقل شیش یا هفت شایدم بیشتر باشه...

....Ever since I lost hope, I live much more happier
آره کارش عالیه... قیمتاش رو جدیدا بعد گرونی نمیدونم ولی فکر میکنم الان حداقل شیش یا هفت شایدم بیشتر ...

ای بابا من‌ نهایت ۴یا ۵بتونم هزینه کنم فک کنم به ارزوم نرسم به هرحال مرسی از راهنماییت دوست گلم

ای بابا من‌ نهایت ۴یا ۵بتونم هزینه کنم فک کنم به ارزوم نرسم به هرحال مرسی از راهنماییت دوست گلم

به هر حال یه ویزیت بکن شاید مبلغیش رو قسطی بگیره...

ویزیتش ضرر نداره

به هر حال یه ویزیت بکن شاید مبلغیش رو قسطی بگیره... ویزیتش ضرر نداره

فقط یه سوال من بینی م زیادم مشکل نداره به نظر خودم بزرگه به نظرتون فرم بینی و اینکه کار زیادتر داشته باشه یا کمتر تاثیر داره تو قیمت

فقط یه سوال من بینی م زیادم مشکل نداره به نظر خودم بزرگه به نظرتون فرم بینی و اینکه کار زیادتر داشته ...

آره خب ولی خیلی تفاوت قیمت نداره..

من نهایت تفاوت قیمت که بین خیلی بد و خوب دیدم حدود یک تومن بوده