2777
2789

سلام . البته پسر من فقط 1 بار تشنج کرده و خدا رو شکر دیگه تکرار نشده ولی بچه خواهرشوهرم چند بار تاحالا تشنج کرده

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا کسی هست بچش تشنج داشته باشه دارو مصرف کنه انشاالله که کسی نباشه

بچه شما چند سالشه

چند بار تشنج کرده

بدون تب بوده؟

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

بچه شما چند سالشه چند بار تشنج کرده بدون تب بوده؟

پسر من بار اول به خاطر گرمای شدید هوا تشنج کرد و دو بار خفیف ناشی از تب و حالا در بیداری بصورت تشنج پنهان و بردم دکتر دارو میخوره

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
بچه ها تشنجی که بخاطر تب بالا نباشه خطرناکه ؟ 

بله

باید دارو استفاده کنه که دوباره تشنج نکنه

Free Glitter Graphics

[QUOTE=79449857]آیا کسی هست بچش تشنج داشته باشه دارو مصرف کنه انشاالله که کسی نباشه[/QUOTEسلام عزیزم پسر منم توی هجده ماهگی بعد از واکسن هجده ماهگیش در اثر تب بالا توی یه روز دو بار تشنج کرد الان بیست ماهشه هر وقت که تب داره تا سه روز قرص دیازپام بهش میدم