2777
2789

فک کن بین این برفای خوشگل کلییییی راه بری بعد برسی خونه ببینی چای تازه دم آمادس😢

بعد با دستات که سرما کرخ شده یه لیوان چای داغ برداری و نوش کنی😭😭

امسال اصلا برف نیومده مشهد🙁

لطفا نفری یه صلوات بفرستید که خدا یه برف باحال مهمونمون کنه🙏🙏🙏

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز متوجه نشدم چه چیز برف جذابه!!!😐😐😐سرما ،به قول شما دست و پای یخ کرده، زمین سر...موندم چرا مردم از برف خوششون میاد!!؟؟😂😂😂

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
من هنوز متوجه نشدم چه چیز برف جذابه!!!😐😐😐سرما ،به قول شما دست و پای یخ کرده، زمین سر...موندم چرا ...

منم خیلی از سُر خوردن میترسم اتفاقا....

ولی عاشقشم دیگه چه کنم😥

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

عزیزم انشالله تا پایان امسال مشهد هم برف میاد

ولی من حس خوبی از عکس نگرفتم

طفلیا دلشون نمیخواد توی این برف توی این خونه های غیر ایمن و بدون عایق زندگی کنن

مخصوصا اون خانمی که سنی ازش گذشته و بدون شک خودش الان ترجیح میده توی یه خونه ویلایی یا آپارتمان لوکس کنار شومینه نشسته باشه قهوه بخوره و از باقی مونده عمرش لذت ببره😢

الهی خدا حاجت همه رو بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

منم خیلی از سُر خوردن میترسم اتفاقا.... ولی عاشقشم دیگه چه کنم😥

خود روز برف آمدن باز قابل قبوله..اما از فردای اون روز ....🎇🎆🎉⛄❄🎿🏄 سرسره بازی شروع میشه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
من هنوز متوجه نشدم چه چیز برف جذابه!!!😐😐😐سرما ،به قول شما دست و پای یخ کرده، زمین سر...موندم چرا ...

منم علاقه ای به برف و سرما ندارم اما وقتی برف نباره ناراحت میشم که چرخه طبیعت داره به هم میخوره. یجورایی نگران میشم. هرچیزی تو فصلش خوبه

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️