2777
2789
عنوان

گند زدم

232 بازدید | 14 پست
الان خونه مادرشوهرمم 

سر ناهار مادرشوهرم داشت تعریف میکرد که دیروز ناهار خواهرشوهرم و بچه هاش اینجا بودن،بعدش گفت جاتون خالی بود

منم مثلا اومدم بگم دوستان به جای ما 

گفتم دوستان به جان ما😩😩😩😱😭😭😭

شوهرم پقی زد زیر خنده بقیه هم خندیدن😣😖😩

آبروم رفتتتتتتتتتتتتت

تا من باشم دیگه تعارف تیکه پاره نکنم

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشكالي نداره كه پيش خانواده شوهرت

منم ي بار داشتم با دوربينم داخل ويزور نگاه ميكردم هي ميگفتم چرا من هيچي نميبينم  همه داشتن مات نگام ميكردن ديدم چشمو بستم

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

اینکه خوووووبه مادرشوهرم یبار سره سفره سرفه ش گرفت 

خواهرشوهرم از تو اشپزخونه گفت چی شد گفتم هیچی بابا اب گلوش پرید تو دهنش  

یعنی دوس داشتم زمین جرررررر بخوره برم توش  

حالا به اینا کار نداریم 

همه باهم اون خط اولو 4 بار تکرار کنین : سره سفره سرفه ش گرفت  

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
همين😐 اين گند نبود نهايت اندازه ي باد كوچولو برد😂

غلاغ جان سلام خاهر شما بیشتر با سایت سر وکار داری میتونی بگی سایت مصرف نتش چجوره زیاد مصرف میکنه؟؟؟ اخه هییی مودمم شارژش تموم میشه میخام ببینم بخاطر مصرف  و اومدنم ب سایته یا نه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
غلاغ جان سلام خاهر شما بیشتر با سایت سر وکار داری میتونی بگی سایت مصرف نتش چجوره زیاد مصرف میکنه؟؟؟ ...

سلام مليكم 

ببين من مصرف نتم تو سايت هاي داخلي نصفه. بد اينستا اينام زياد ميرم نميتونم دقيق بكم ولي بخاطر تبليغاتش مصرفو ميبره بالا ولي كاربرايي هستن ك مثلا سه گيگ ي ماهه ميان اينجا ولي زيادمثلا روزي ٢ساعت

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶