میخوام سیسمونی بخرم...میشه بهم بگین چه چیزایی را حتما باید بخرم لازمه و دیگه اینکه لباس از هر سایز چندتا؟کریر لازمه و استفاده میشه یا نه؟تخت پارک خوبه اگه آره چه مدلی؟و از هر کدوم اگه برند خاصی که خوبه و خودتون ازش راضی هستین میشناسین بهم معرفی کنین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما لباس بگیر سایز 1 و 2و 2 پستونک و شیشه و ساک و سرویس کیسه خاب و اینها خیلی واجبه حتماا پوشک بخر ناخن گیر و فین گیر و کالسکه و کریر هم مزایای زیادی داره
از هر سایز بنظرم سه دست بگیر. اونم مانتو و شلوار و بادی. کریر ک خیلی لازمه.ماهر جا میرفتیم بچه تو کریر بود و تو ماشین هم با کریر میذاشتیم بچه رو و حتی من دیگه عقب هم نبودم و خیالم راحت بود. تخت پارک رو من نخریدم و بچه کنار خودمه فعلا. از برند هم تقریلا اکثر مارکهای ایرانی لباسهای نوزادیشون پنبه ای و خوبه و خودتو درگیر برند نکن.کریر هم مال ما ایرانی بود.یعنی کل سرویس کالسکه م ایرانی بود و ما راضی هم بودیم