2777
2789
عنوان

مامانا من هیچی بلد نیستم کمک

297 بازدید | 38 پست

میخوام سیسمونی بخرم...میشه بهم بگین چه چیزایی را حتما باید بخرم لازمه و دیگه اینکه لباس از هر سایز چندتا؟کریر لازمه و استفاده میشه یا نه؟تخت پارک خوبه اگه آره چه مدلی؟و از هر کدوم اگه برند خاصی که خوبه و خودتون ازش راضی هستین میشناسین بهم معرفی کنین؟

ساک بچه و کریر استفاده زیادی نداره....ساک تا حداکثر دوماه

کریر هم تا ۶ ماه تازه اگه بچه توش بشینه  

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساک بچه و کریر استفاده زیادی نداره....ساک تا حداکثر دوماه کریر هم تا ۶ ماه تازه اگه بچه توش بشینه&n ...

کالسکه برندهای مختلفش چه فرقی میکنن؟شما چی پیشنهاد میکنین؟

بستگي داره خودت چجوري بچه بزرگ ميكنيد تو خونواده

مثلا من كرير و كالسكه و اينا نخريدم ولي ساك حمل خريدم 

روروئك خريدم تخت و كمد و گهواره واسه كنار تخت خودم خريدم 

صندلي غذا هم اگر ميز داريد لازمه 

صندلي ماشين هم نخريدم من 

خدايا مرسي ❤️
ساک بچه و کریر استفاده زیادی نداره....ساک تا حداکثر دوماه کریر هم تا ۶ ماه تازه اگه بچه توش بشینه&n ...

کریر واسه دو سه ماه خوبه فقط. چون بچه بزرگتر بشه دیگه جا نمیشه توش

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

من برای هر سه تا بچم گهواره به جای تخت گرفتم.....گهواره خیلی خیلی کمک میکنه به آروم کردن و خوابوندن بچه....

تا موقعی که بزرگتر بشه .

یا تخت نوزاد بگیر مدلی که بعدا تخت نوجوان هم بشه

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

حتما لباس بگیر سایز 1 و 2و 2 پستونک و شیشه و ساک و سرویس کیسه خاب و اینها خیلی واجبه حتماا پوشک بخر ناخن گیر و فین گیر   و کالسکه و کریر هم مزایای زیادی داره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

از هر سایز بنظرم سه دست بگیر. اونم مانتو و شلوار و بادی. کریر ک خیلی لازمه.ماهر جا میرفتیم بچه تو کریر بود و تو ماشین هم با کریر میذاشتیم بچه رو و حتی من دیگه عقب هم نبودم و خیالم راحت بود. تخت پارک رو من نخریدم و بچه کنار خودمه فعلا. از برند هم تقریلا اکثر مارکهای ایرانی لباسهای نوزادیشون پنبه ای و خوبه و خودتو درگیر برند نکن.کریر هم مال ما ایرانی بود.یعنی کل سرویس کالسکه م ایرانی بود و ما راضی هم بودیم

کریر واسه دو سه ماه خوبه فقط. چون بچه بزرگتر بشه دیگه جا نمیشه توش

آره درسته .کریر هم تا همون سه چهار ماه اکثرا..

ولی اگه بچه ریز باشه و آروم من تا ۶ هم دیدم ک استفاده کردن

بستگي داره خودت چجوري بچه بزرگ ميكنيد تو خونواده مثلا من كرير و كالسكه و اينا نخريدم ولي ساك حمل خر ...

ببخشید گهواره بهتره یا تخت پارک؟کدوم استفادش بیشتره؟

اگه ماشین دارید مهم ترین چیز صندلی بچه برای ماشینه!

الان حتی اگه نداشته باشید جریمه میشید

جریمه که در برابر جون بچه ارزشی نداره ! حتما تهیه کنید اگه فکر میکنید بغلم میگیرم واجب نیست یه ذره توی نت سرچ کنید و تجربه تلخ بقیه رو بخونید .

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

کریر خیلی عالیه 

اول ک بچه توش میخوابه بعدم راحت میشینه توش

من تا یکسالگی ازش استفاده کردم

کالسکه هم من ایرانی گرفتم دلیجان خیلی خوب نبود البته من خیلی ازش استفاده می کردم

تخت و پارک خیلی جا گیره و بچه توش نمیمونه ی چیز اضافیه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”