میخوام سیسمونی بخرم...میشه بهم بگین چه چیزایی را حتما باید بخرم لازمه و دیگه اینکه لباس از هر سایز چندتا؟کریر لازمه و استفاده میشه یا نه؟تخت پارک خوبه اگه آره چه مدلی؟و از هر کدوم اگه برند خاصی که خوبه و خودتون ازش راضی هستین میشناسین بهم معرفی کنین؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حتما لباس بگیر سایز 1 و 2و 2 پستونک و شیشه و ساک و سرویس کیسه خاب و اینها خیلی واجبه حتماا پوشک بخر ناخن گیر و فین گیر و کالسکه و کریر هم مزایای زیادی داره
از هر سایز بنظرم سه دست بگیر. اونم مانتو و شلوار و بادی. کریر ک خیلی لازمه.ماهر جا میرفتیم بچه تو کریر بود و تو ماشین هم با کریر میذاشتیم بچه رو و حتی من دیگه عقب هم نبودم و خیالم راحت بود. تخت پارک رو من نخریدم و بچه کنار خودمه فعلا. از برند هم تقریلا اکثر مارکهای ایرانی لباسهای نوزادیشون پنبه ای و خوبه و خودتو درگیر برند نکن.کریر هم مال ما ایرانی بود.یعنی کل سرویس کالسکه م ایرانی بود و ما راضی هم بودیم