2777
2789

یجوری خوابام آشفتست،یجوری ریخت و پاشه و بهم ربطی ندارن،موضوعات متضاد،اصلا یا خجالت میکشم بعد از اینکه بیدار میشم از خپاب یا عصبانیم یا تعحب کردم،چرا اینقد. ذهنم بهم ریختست؟؟!

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم 🤐🤣🤣دیشب خواب می‌دیدم رفتیم مکه یهو یادم افتاد گوشیمو نیاوردم به شوهرم گفتم میشه هواپیما ...

وای منم خواب دیدم رفتم مکه،لباس سفید پوشیدم دارم تو سالن و راهروهاش می‌رقصم

دقیقا منم 🤐🤣🤣دیشب خواب می‌دیدم رفتیم مکه یهو یادم افتاد گوشیمو نیاوردم به شوهرم گفتم میشه هواپیما ...

من اصلا تاحالا نرفتم،بهشم فکر نکردم نمیدونم چرا این خوابو دیدم بعد رفتم بیرون نشستم تو متشین منتظر تا بقیه هم بیان،یه ماشین کنارم رد شد رانندش سگ تربیت شده بود:/الان که دارم مینویسم خودمم باور نمیکنم چه برسه بقیه

من اصلا تاحالا نرفتم،بهشم فکر نکردم نمیدونم چرا این خوابو دیدم بعد رفتم بیرون نشستم تو متشین منتظر ت ...

بخدا منم حتی دوست ندارم برم یهویی خواب بی ربط میبینم 

من باور میکنم چون خودم زیاد میبینم از این خوابا 

بعد که آدم بیدار میشه انقد مغز خستست که انگار اصلا نخوابیدیم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بخدا منم حتی دوست ندارم برم یهویی خواب بی ربط میبینم من باور میکنم چون خودم زیاد میبینم از این خوابا ...

دقیقا ،چیکار کنم؟اصلا ذهنم انگار استراحت نداره همش درحال فکر کردن

دقیقا ،چیکار کنم؟اصلا ذهنم انگار استراحت نداره همش درحال فکر کردن

والا منم راهی پیدا نکردم یه مدت تو ذهنم بود برم روانشناس ولی خب نشده فعلا 

حالم از خواب دیدن بهم میخوره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
والا منم راهی پیدا نکردم یه مدت تو ذهنم بود برم روانشناس ولی خب نشده فعلا حالم از خواب دیدن بهم میخو ...

شبا چه ساعتی میخوابی،من میخوام چندشب زودتر بخوابم یکم کتاب بخونم یا اهنگ گوش کنم ببینم تاثیر داره یا ن،یکم از دغدغه هام کم کنم بخاطر همینه