میخوام سیسمونی بخرم...میشه بهم بگین چه چیزایی را حتما باید بخرم لازمه و دیگه اینکه لباس از هر سایز چندتا؟کریر لازمه و استفاده میشه یا نه؟تخت پارک خوبه اگه آره چه مدلی؟و از هر کدوم اگه برند خاصی که خوبه و خودتون ازش راضی هستین میشناسین بهم معرفی کنین؟
بستگي داره خودت چجوري بچه بزرگ ميكنيد تو خونواده مثلا من كرير و كالسكه و اينا نخريدم ولي ساك حمل خر ...
دقیقا این حرف دوستمون درسته. من و خواهر شوهرم به فاصله پنج ماه زایمان کردیم. من از کریر اصلا استفاده نکردم چون شوهرم میگفت بد قلقه اما خواهر شوهرم خیلی استفاده کرد. دختر من از روروئک بدش میومد زیاد نمیموند توش اما دختر خواهرشوهرم همش اون تو بود
ساک که لازمه ولی کریر زیاد کاربرد نداره، اگه ماشی داشته باشین تا سه چهار ماه اول میتونی ازش استفاده کنی،لباس هم برا بدو تولد یه جعبه ای سایز صفر یا یک بگیر بقیه اش تیکه ای، از هر سایز سه تا چهار تا، البته شلوار و بلوز بیشتر باشه اگه زمستون بدنیا میاد، شیشه شیرو پستونک و شیشه شور و شیردوش، اگه بچه زمستونه کلاه و پاپوش، سرویس خواب، لباس سرهمی و گرم، حوله و تشک تعویض، دستمال مرطوب و پوشک، برس شونه، ناخنگیر، روغن بچه، لیف و شامپو و صابون، سرویس حموم بچه، پتو دورپیچ، دستکش، سرویس غذاخوری فعلا اینا یادمه که ضروری ان عزیزم