2777
2789
عنوان

مامانا من هیچی بلد نیستم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 38 پست
از هر سایز بنظرم سه دست بگیر. اونم مانتو و شلوار و بادی. کریر ک خیلی لازمه.ماهر جا میرفتیم بچه تو کر ...

ببخشید کالسکه تون دلیجان بود؟واسه تو ماشین گذاشتن راحت جمع میشه؟

بله نی نی من پسره ..از شما چی؟من هیچی بلد نیستم    

روروئک اصلا نگیر استفادش برای تکامل بچه خوب نیست

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگي داره خودت چجوري بچه بزرگ ميكنيد تو خونواده مثلا من كرير و كالسكه و اينا نخريدم ولي ساك حمل خر ...

دقیقا این حرف دوستمون درسته. من و خواهر شوهرم به فاصله پنج ماه زایمان کردیم. من از کریر اصلا استفاده نکردم چون شوهرم میگفت بد قلقه  اما خواهر شوهرم خیلی استفاده کرد. دختر من از روروئک بدش میومد زیاد نمیموند توش اما دختر خواهرشوهرم همش اون تو بود

شهدا شرمنده ایم 😢
ببخشید گهواره بهتره یا تخت پارک؟کدوم استفادش بیشتره؟

من میگم حتما گهواره بگیر.....

گهواره میلاد عالیه

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
کریر خیلی عالیه  اول ک بچه توش میخوابه بعدم راحت میشینه توش من تا یکسالگی ازش استفاده کردم ک ...

آخه میترسم اگه بچه را کنار خودم رو تخت بزارم یه وقت خدای نکرده لهش کنم گفتم تخت پارک یا گهواره ولی نمیدونم کدوم بهتره؟

من اینا رو گرفتم 

سرویس چوبی خواب 

رخت خواب 

حوله و پتوی دور پیچ 

کریر و ساک و روروئک 

لوازم بهداشتی و شیر دوش و شیشه شیر و شونه

تشکچه ی تعویض پوشک 

سرویس پلاستیک حمام و رخت پهن کن 

یکم لباس و اسباب بازی 

نظرتون چیه ؟؟؟

لباس تیکه ای بگیر.ست کامل خیلیاش استفاده نمیشه.

سایز ۰ دو سه دست

ساک که لازمه ولی کریر زیاد کاربرد نداره، اگه ماشی داشته باشین تا سه چهار ماه اول میتونی ازش استفاده کنی،لباس هم برا بدو تولد یه جعبه ای سایز صفر یا یک بگیر بقیه اش تیکه ای، از هر سایز سه تا چهار تا، البته شلوار و بلوز بیشتر باشه اگه زمستون بدنیا میاد، شیشه شیرو پستونک و شیشه شور و شیردوش، اگه بچه زمستونه کلاه و پاپوش، سرویس خواب، لباس سرهمی و گرم، حوله و تشک تعویض، دستمال مرطوب و پوشک، برس شونه، ناخنگیر، روغن بچه، لیف و شامپو و صابون، سرویس حموم بچه، پتو دورپیچ، دستکش، سرویس غذاخوری فعلا اینا یادمه که ضروری ان عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج
آخه میترسم اگه بچه را کنار خودم رو تخت بزارم یه وقت خدای نکرده لهش کنم گفتم تخت پارک یا گهواره ولی ن ...

گهواره یا تخت نوزادی خیلی خوبه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
ساک که لازمه ولی کریر زیاد کاربرد نداره، اگه ماشی داشته باشین تا سه چهار ماه اول میتونی ازش استفاده ...

مرسی گلم اگه مارک خاصی هم ازشون.میدونی که بهتره بهم بگو

آخه میترسم اگه بچه را کنار خودم رو تخت بزارم یه وقت خدای نکرده لهش کنم گفتم تخت پارک یا گهواره ولی ن ...

نه لهش نمیکنی نترس.اصلا خواب نداری جفت بچه  گهواره هم ک بچه من ابدا توش نخوابید. بنظرم اگه اطرافیانت کسی داره قرض بگیر.ریسک نکن