2777
2789
عنوان

مامانا من هیچی بلد نیستم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خوش بحالت راحت شدی

من چون مامانم یه شهر دیگست تو دو بار همه چی و خریدم که تموم بشه .سعی کردم ملاحظه کنم وه فشار نیاد آخه خواهرمم نامزده 

انشالله شما هم میخری و نی نی نازتو به سلامتی بغل میکنی 

مرسی گلم اگه مارک خاصی هم ازشون.میدونی که بهتره بهم بگو

تو بازار میری تینقد تنوع زیاده و مارکهای مختلف هس که آدم گیج میشه،سعی کن زیاد به مارکشون توجه نکنی چون سردر گم میشی هرچیزی خودت بنظرت میرسه جنسش خوبه بگیر، مثلا خواهرم میخواست سرویس کالسکه بخره کلی گشت هرجا میرفت یه مارک بهش معرفی میکردن، خارجی و ایرنی و ترک و... هزارتا چیز دیگه،بستگی به بوذجه خودت هم داره، اگه ایرانی میخری دلیجان با تشک خارجی خوبه، شیشه شیر اینام پنبه ریز خیلی قیمت محصولاتشو برده بالا، بی بی لند بهتره

اللهم عجل لولیک الفرج
از کریر نمیشه بجای صندلی ماشین استفاده کرد؟

صندلی کودک با کریر فرق داره بعضی کریر ها هستن که زیرش بیس میذاری و میتونی تا وقتی بچه کوچیکه ازش به عنوان صندلی کودک استفاده کنی اما  ی ذره که بزرگ شد دیگه توش جا نمیشه .

امنیت بچه تو ماشین فقط و فقط با صندلی کودک تامین میشه حتی کمربند ایمنی هم برا بچه خطرناکه . ببین به نظر من هرچیو میتونی قرض بگیریو قرض بگیر یا مثلا کریری که فقط 4 ماه قراره استفاده کنیو از دیوار بخر که الکی هزینه نکنی اما صندلی ماشین یه درست حسابیشو بخر و تنها چیزی که نباید قرض کنی یا دست دوم بخری همینه چون باورت نمیشه ولی تاریخ انقضا داره و کوچترین ضربه ای که ممکنه قبلا بهش وارد شده باعث میشه کاراییشو از دست بده .

اونقدر صندلی ماشین واجبه که توی آمریکا بچه از بیمارستان مرخص نمیشه اگه توی ماشینی که قراره ببرتش خونه صندلی مخصوص نوزاد نباشه !

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
آخه میترسم اگه بچه را کنار خودم رو تخت بزارم یه وقت خدای نکرده لهش کنم گفتم تخت پارک یا گهواره ولی ن ...

منم هنوز هیچی نگرفتم ولی احتمال زیاد تخت پارک بگیرم. چون گهواره چند ماه بیشتر کارایی نداره و اینکه جابه جایییش سخته ولی تخت پارت جمع میشه میشه اندازه یه ساک راحت برای سفرم خوبه 10 روز اولم که خونه مامانمم بچه راحته توش شکیل ترم خست میان دیدنش تازه تا 3 سالم کارایی داره توش بازی میکنه میتونی عادتش بدی یه محدوده باشه برای بازی و وسایلاشو پخش نکنه

یه مامان خوب