2777
2789
عنوان

خانماتوروخدابیایین😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 24 پست
رفیق بازی خیلی بده معمولا ب مرور زمان و اومدن بچه با بچه سرگرم میشن میزارنش کنار البته اگ خودشون بخا ...

رفیق بازنیست همه دوستاش فامیلاشن...ولی خب بعضیاشون ک مجردن رومخن

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
عزیزم وقتی اومدیکم سرسنگین باش باهاش ولی قهرنکن چون اصلا مردا باهوش نیستن که بفهمن دقیقا کجای کارشون ...

دروچکارکنم قسم خوردم بازنکنم😢😢فک کنم ایندفعه باید دعواکنم تاادم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق بازنیست همه دوستاش فامیلاشن...ولی خب بعضیاشون ک مجردن رومخن

خب فرقی نداره دیگ چ فامیل باشن چ غریب دوستاشن دیگ بگو همینجوری واس اونا و خودت وقت میزاری نصف بیشتر وقتتو باید برای منم بزاری ن اینک یه روز تعطیلیت منو ول کنی 

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خب فرقی نداره دیگ چ فامیل باشن چ غریب دوستاشن دیگ بگو همینجوری واس اونا و خودت وقت میزاری نصف بیشتر ...

میدونی مشکل کجاس اینکه بقیه زنهاازشوهرشون میترسن و حق حرف زدن ندارن اوناهم هرکارمیخوان میکنن منم که چیزی میگم میگه خب ببین زنااونامیزارن تونمیزاری

میدونی مشکل کجاس اینکه بقیه زنهاازشوهرشون میترسن و حق حرف زدن ندارن اوناهم هرکارمیخوان میکنن منم که ...

بگو اونا زناشون خوشیا خودشون دارن اونام مجردی میگرن و گر ن خفه خون نمیگرفتن بگو منم از حالا مجردی میرم میگردم اگ بهم وقت نزاری

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بگو اونا زناشون خوشیا خودشون دارن اونام مجردی میگرن و گر ن خفه خون نمیگرفتن بگو منم از حالا مجردی می ...

ن دیگ بازمن میرم بیرون باخودش خونه مامانم میرم گوشی دارم ولی اوناهیچکدوم

ن دیگ بازمن میرم بیرون باخودش خونه مامانم میرم گوشی دارم ولی اوناهیچکدوم

اونا دیگ کین😐چ بد