2777
2789
عنوان

خانمای متاهل تو جهیزتون چه چیزی اصلا ب دردتون نخورده ?

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 164 پست

چرخ گوشت اضافه است. 

زودپز خیلی ب درد میخوره

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

چرخ گوشت،سرخ کن،پلوپز،چای ساز اصلا به کارم نیومد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرخ کن و آرام پز و همزن و پنکه و پلوپز کاربرد نداشت برام.

زودپز خیییلی کاربرد داره. چرخ گوشتم همینطور. من به بیرون اعتماد ندارم. خودم چرخ میکنم

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

چرخ گوشت زیاد استفاده نمیشه به نظرم مگر اینکه بخوای همبرگر خونگی یا فلافل درست کنی. ظروف بلور باید بگیری. من سرویس چینی نگرفتم ارکوپال گرفتم سرویس چینی ۶ نفره دارم که هدیه اس. خیلی خودمو کشتم کمتر خرج کنم ولی جنسا سر به فلک کشیده. ظروف پلاستیکی خیلی لازمت میشه ظرف پیرکس هم همینطور. 

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.

چرخ گوشت مگه میتونه بدون استفاده باشه پس گوشتا رو چجوری چرخ میکنین 

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

برا من زودپز و چرخ گوشت جزو واجباته. ولی این سرویسای ادویه و حبوبات خیلی تیکه هاش زیاده و به دردم نمیخوره همش. کلیش رو استفاده نمیکنم. پلوپز هم استفاده نمیکنم چون برنجی که توش درست میشه رو دوست ندارم، آبمیوه گیری خیلی کم استفاده میکنم، ولی مخلوط کن و اسیاب کن رو زیاد استفاده میکنم