2777
2789
عنوان

لتروزول و آمپولHcg

466 بازدید | 32 پست

سلام به همه

من ماه ۵ اقدامم

این ماه لتروزول و ام سی جی زدم و روز ۱۵رفتم سونو ک گفت دوتا فولی خوب داری ۲تا اچ سی جی نوشت ک فردا صبحش باهم زدم

الانن روز۴ آمپولمه

کسی بوده ک با این روش با دفعه اول باردار شده باشع؟؟

لطفا واسه اومدن نینی تو دلم واسم کلی دعا کنید

واقعا نیازمند دعاهاتونم😢💋

🧡

خیلیا باردار شدن...ولی من دوسال کارم این سوزنو قرص بود باردار نشدم

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا باردار شدن...ولی من دوسال کارم این سوزنو قرص بود باردار نشدم

چرا پس؟؟

من تنبلی تخمدان نداشتم البته..

دوماه پیشم یه بارداری شیمیایی داشتم چون بتا دادم و مشکوک بود دوروز بعدش منفی ک قبل از موعد پریودم دفع شد..

🧡

خیلی ها شدن

من م این ماه باز منتظرم 

برا منم جواب نداد

پنج روز دیگه موعدمه...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بله من که دوتا فولی عالی داشتم که دوقلوشدن

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ممنون خانم دختره حتما فقط نگران نباش

خدا حفظش کنه واستون..

چشم سعی خودمو میکنم

تنها شانسی ک اوردم اینه ک این ماه اقدامم افتاده تو امتحاناتم یکم سرم گرمه اوناسس کمتر بهش فکر میکنم

🧡
ایشالا که همین ماه مامان شدی واسه منم دعا کن

انشاالله به زودی خبر بارداریتو بدی😊

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️