2777
2789

چرا واقعا؟ یکیشم خودمم. چرا با مرد معتاد، شیشه ای، روانی، با افرادی ک بیماری جنسی دارن و... زندگی میکنن و اخرم بخوان جدا شن میگن دوسش داریم!!! آخه اینا چی دارن برای دوس داشتن؟ چرا ما خانوم ها غرور نداریم؟ چرا با خیانت انقد راحت کنار میایم، همین مردها اگه ی اشتباه کوچیک ببینن زندگی رو برامون جهنم میکنن، اما خانوما سال ها با مرد خیانتکار میسازن، میشناسم خانومی رو ک از دوس دخترای شوهرش پذیرایی میکنه، خانومی ک کار میکنه هزینه اعتیاد همسرش تامین شه، خانومی ک 24سال با فرد پارانوییدی داره زندگی میکنه و بچه داره و 24سال تهمت ناجور شنیده. بچه ها اصلا بحث من این نیس ک ترویج طلاق بدم. اما دارم وحشت ناک میبینم خانوما خیلی مهر طلبن. من ب شخصه ب این نتیجه رسیدم باید برم تحت نظر ی روانشناس برای اینکه مغرور تر بشم. من دارم جدامیشم. زمانی ک رفتیم شورای حل اختلاف برای طلاق، 23تا خانوم زیر سی سال بودیم! اکثرا همسرانشون مشکل روانی، جنسی و مصرف شیشه داشتن. همشون هم ب ته خط رسیده بودن. ی گروه ساختیم ک از حال هم خبر داشته باشیم. الان دوباره نصفشون با اینکه هزینه وکیل داده بودن آشتی کردن. جالبه الان میگن وضعشون بدتر از قبله، اما جدا نشدن!!!!!!!! اون نصفی هم مث من حال بدییییییی دارن. آخه فقط طلاق نیست. دخترایی هم ک دوس پسر دارن همین مشکل رو دارن.

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پشتوانه ندارن چون پول ندارن 

عزیزم اونایی ک اومده بودن برا طلاق اکثرا کارمند بودن. شاید خیلی‌هاشون خرج زندگی رو داشتن میدادن. آخه شوهر شیشه ای دیگه پولش کجا بود. یا مثلا یکی شون شوهرش اچ پی وی داشت! چون ب زنش خیانت کرده بود. هفت سال جدا می‌خوابیدن.اما باز آشتی کردن

عزیزم این مهر طلبی نیست اسمش نداشتن عزت نفسه یعنی ما خانما خودمونو دوست نداریم خودمونو قبول نداریم تلاش نمیکنیم واسه حال خوبمون همیشه دیگران رو ارجح میدونیم.با روانشناس میشه اینارو درمان کرد

عزیزم اونایی ک اومده بودن برا طلاق اکثرا کارمند بودن. شاید خیلی‌هاشون خرج زندگی رو داشتن میدادن. آخه ...

میگفت اشکال نداره بزار بیمار بشم. الان ی ماه نیس باز پشیمونه

حمایت اززن نمیشه اگه حمایت بشه وزن مستقل وقوی باشه اینجوری نمیشه تمام این زنا ازبدبختی میشبنن زندگی میکنن نه ازسرعشق اگه حمایت بشه نصف بیشتر زنای ایرانی طلاق میگیرن

اعتماد به نفس نداریم ... عزت نفس نداریم ....

دلیلش هم رفتار های با تبعیض خانواده و جامعه با دختران هست نمونش زیاده همین الان نگاه کنی میبینی ‌... این خانمایی که حاضرن همه جوره کنار بیان با مردشون اگه دقت کنی میبینی تو گذشته رفتار های تحقیر امیز زیادی از طرف اطرافیان دیدند ... هیچ وقت نتونستند باور کنن که خودشون اولویت زندگیشون هستن

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

واسه اینکه اگه از همون شوهر عیاش مشروب خوار معتاد هم طلاق بگیری باید جواب هرکس و ناکس از خانواده و فامیلتو هم بدی . 

دیدم که میگم ها😢

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

حمایت اززن نمیشه اگه حمایت بشه وزن مستقل وقوی باشه اینجوری نمیشه تمام این زنا ازبدبختی میشبنن زندگی ...

آخه اگه بحث طلاق رو در نظر بگیریم میشه بگیم چون نگاه جامعه ب زن مطلقه بده. اما اونایی ک دوس پسر دارن دیگه چرااااا. بابا بخدا داستان نمیگم واقعیته. یکی از دوستام دوس پسر داره، جدا از اینکه باهاش رابطه برقرار کرده، حالا فهمیده با صد نفر دیگه دوسته، تازه زنم داره، بعد پسره عصبی هم هست. بعد این نشسته تا اون زنشو طلاق بده بیاد بگیرتش! حالا دختره کارمنده، خوشکله، فوق لیسانسه، 24سالشم بیشتر نیس! بعد میگی بابا تو باید از این آدم الان فرار کنی، میگه دوسش دارم. ای خدا 

حمایت اززن نمیشه اگه حمایت بشه وزن مستقل وقوی باشه اینجوری نمیشه تمام این زنا ازبدبختی میشبنن زندگی ...

این حمایت باید با تربیت صحیح خانواده ها و عدم تبعیض جنسیتی از همون اوان کودکی اتفاق بیفته، پدر و مادر باید از همون کودکی به دخترشون یاد بدن که یه موجود مستقله و فقط براش نقش همسری و مادری تعریف نکنن، چنین دختری مستقل و با اراده خواهد بود و در تصمیم گیریها منطقی و درست عمل خواهد کرد