2777
2789
عنوان

به زور میگه بچه میخوام😭

2031 بازدید | 34 پست

شوهر نامردمو میگم صد بار بهم خیانت کرده زندگیمون روی لبه تیغه بارها مچشو گرفتم حتی آدمیه که در حد چت نیست همه کار انجام میده... منم هیچکسو هیچ پولیو هیچ پشتیبانی ندارم اگر طلاق بگیرم مامانم گفته سرتو میبرم منم سکته میدی😔کثافت از زندگیمون میباره همش در حال خیانته😥😢از اون طرفم کار درست حسابی نداریم وضعیت مالیمون زیر خط فقره....حالا امشب اومده جنگو دعوا میگه اگه زنی باید بچه بیاری مثل زنای دیگه اگرم نمیتونی برو بیرون حتی امشب به زور بدون جلوگیری باهام رابطه داشت😭آخه من ۶ سال صبوری کردم یه بچه بی گناه وارد زندگی کثیف ما نشه عوضی میخواد یه طفل معصومو بیاره تو جهنم خودش...میگه ۶ سال هیچی نگفتم همه دور و ریام فکر میکنن من مشکل دارم باید حامله شی😭

آخرش یه من میمونم یه تو ..... د قلب نداری که تو😔 

میگم شکم خودمونو نمیتونیم سیر کنیم تا خرخره تو بدهکاریم بچرو چطوری خرجشو بدیم میگه به تو چه مگه بچه بابا نداره اگر نداشت نگران میبودی😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز طلاق نگرفتی تو اههههه

نه بابا چه طلاقی من هیچ جارو ندارم هیچکسو ندارم کجا برم وقتی یه هزار تومنی تو جیبم نیست وقتی همه گفتن اگر برگردی باید بشینی وسط کوچه ما راهت نمیدیم😭