2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. بچتون دختر بود؟؟ بچه من دختره، بعد زایمان خوب شدید؟؟

من دختره

هنوز زایمان نکردم

ولی خیلی افسردگی میگیرم.پرخاشگرم شدم خیلی.گریه هم میکنم.مثلا میخواستم دوران بارداریم با ارامش باشه بچم مثل خودم نباسه

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
من دختره هنوز زایمان نکردم ولی خیلی افسردگی میگیرم.پرخاشگرم شدم خیلی.گریه هم میکنم.مثلا میخواستم د ...

میترسم  بعد از زایمان هم بمونه. آخه من بچه دوممه. بچه اولم پسر بود اینجوری نبودم. فقط بعد زایمان یکم افسرده بودم. 

سلام. بچتون دختر بود؟؟ بچه من دختره، بعد زایمان خوب شدید؟؟

یادم رفت سلام 😅

تو شکمت چجدره خیلی تکون میخوره یا در کل آرومه؟ من خودم دخترم خیلی شیطون نیست .من مامانم میگفت سر من همش عصبی بوده و تو جنگ و دعوا با بابام تو شکمش وحشتناک بودم جوری ک همه تعجب میکردن از بس لگد و تکون میخوردم.بعدشم ک ب دنیا اومدم‌ کمی بزرگتر شدم همش ادم‌عصبی و اخمو ئی بودم.دوران بلوغمم ک نگم کلا خیلی خراب بودم

یادم رفت سلام 😅 تو شکمت چجدره خیلی تکون میخوره یا در کل آرومه؟ من خودم دخترم خیلی شیطون نیست .من م ...

من بچم خیلیییی تکون میخوره. تکوناشم خیلی محکمه. پسرم اصلا اینجوری نبود. الانم دو هفتست معده درد شدید دارم. فک کنم اینم ریشش عصبیه😢😢😢

من بچم خیلیییی تکون میخوره. تکوناشم خیلی محکمه. پسرم اصلا اینجوری نبود. الانم دو هفتست معده درد شدید ...

نه خدا نکنه.ابنجوریا هم‌نیست زیاد ولی براش با هندسوری قرآن بزارآهنگ شاد بزار

خودت بزن بیرون خونه برو پارکی بازاری جایی

من هم عروسک نمدی میدوزم براش هم چرخ خیاطی مامانمو اوردم خودم براش چیز درست کنم هم کتاب میخونم گاهی تی وی میبینم .بیرون میرم گاهی ی.در کل سر گرم میکنم ولی باز نمیدونم چم میشه.شوهرم میگه ی بلایی سرش میاری اخرش .میه الان ک حامله شدی اونم با هزار بدبختی شر شر اشک‌میریزی

تنفس عمیق داشته باش

صوره ی بقره رو صوتیشو بزار سه روز در میون تو خونه پخش بشه.صدای تی وی رو موقع اذان و قرآن زیاد کن بعش گوش بده بخصوص غروبا گاهی خیلی آرامش بخشه.بخصوص اگه از ته دل گوش بدی

آخه دسته خوده آدم نیست. یهو حتی تو عروسی هم حالم بد میشه. کوچکترین چیز ناراحت کننده ای بهم میریزه منو. پسرمم گاهی دعوا میکنم. شبش از عذاب وجدان خوابم نمیبره. دکترم میگفت غذای طبع گرم بخور اما هر چی میخورم بازم پیش میاد.

منم سر دختر م حال روحیم  خیلی بد بود حتی قرآن و دعا هم به سختی می خوندم حوصله ش را نداشتم، همش دلم گرفته بود، اما خداراشکر این دفعه  روحیم بهتره اما زیاد وقت دعا و قرآن خوندن ندارم.

منم سر دختر م حال روحیم  خیلی بد بود حتی قرآن و دعا هم به سختی می خوندم حوصله ش را نداشتم، همش ...

ایندفعه پسره؟؟ 

من که خیلی خسته شدم. همش لحظه شماری میکنم به دنیا بیاد.شوهرمم کلافه کردم...