2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ،،، بسیار کارهای شیک و طبیعی انجام داده. ... حالا نمیدونم آیا بعدها به مشکل برمیخوره یا نه ؟؟ صو ...

اره منم خیلی دوست دارم بیام پيشش قيمتش نسبت به اصفهان مناسب تره ولی نميدونم بعدش چی میشه پشیمون نميشم

من یه ماه پیش برای مشاوره رفتم گفتم کم هزینه ترین راه رو میخوام گفتن تزریق چربی صورت خوبه تزریق کردم خیلی بهتر شد اما یه ترمیم هم رفتم خدا رو شکر الان راضی هستم چون قبلا صورتم کج بود

من یه ماه پیش برا مشاوره رفتم.گفتم کم هزینه ترین راه رو میخوام گفتن تزریق چربی صورت خوبه.با ...

ممنون عزیزم از جوابتون، من اصفهان تزریق چربی کردم، انشاءالله که صورتتون خوب خوب بشه، من یک بار زدم ولی بار دومم نیاز دارم بزنم چون حجم دلخواهم رو نگرفتم