2777
2789
دوست عزیز انجام دادید تزریق چربی رو؟

بله عزیزم تزریق چربی
خیلی راضیم به هر حال یه مقداری چربی در طول زمان جذب میشه ولی برای من اینقدر مونده که صورتم قشنگ دیده بشه و من خیلی از کاری که برام انجام دادن راضی بودم

من یه ماه پیش برا مشاوره رفتم.گفتم کم هزینه ترین راه رو میخوام گفتن یه جلسه تزریق چربی صورت خوبه.با ...

منم الان ۲ ماهه تزریق چربی پیششون انجام دادم صورتم خیلی زاویه دار و قشنگ شده خیلی خوشحالم به همه پیشنهادشون می‌کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ماه پیش برا مشاوره رفتم.گفتم کم هزینه ترین راه رو میخوام گفتن یه جلسه تزریق چربی صورت خوبه.با ...

سلام دوست عزیزم میخواستم بپرسم مشکلتون حل شد؟ راضی هستین از تزریق چربی؟ من میخوام انجام بدم درد داره؟ به درد و هزینه اش می ارزه؟

ممنون عزیزم از جوابتون، من اصفهان تزریق چربی کردم، انشاءالله که صورتتون خوب خوب بشه، من یک بار زدم و ...

سلام عزیزم از تزریق چربی راضی اید؟ درد داره؟ به درد و هزینه اش می ارزه؟ هنوزم ماندگاریشو حفظ کرده؟

من خیلی از کار دکتر الهام کفایی راضی بودم سوزن هایی که به لپ و گونه ام زدند صورتم قشنگ پر شده از لاغری در اومده نخ هم گذاشتن برای خط خنده خیلی بهتر شده البته باید تعداد بیشتری میزاشتم اما چون هزینه اش بالا بود گفتم میشه دوباره انجام داد که گفتن بله میشه

خانم دکتر برند نخی هم که میزارن گفتن جوانسازی هم میکنه

خیلیا هم تو مطب دیدم سن کم و جوون میگفتن ما برای پیشگیری و اینکه پوستمون نیفته  انجام میدیم

اصلا هم درد نداشت بی‌حسی میزنن تو یک ربع تموم شد انگار قشنگ لیفت صورت کردی ولی بدون برش صورت و دوره نقاهت سنگین

من خیلی از کار دکتر الهام کفایی راضی بودم سوزن هایی که به لپ و گونه ام زدند صورتم قشنگ ...

منم دوبار جای دیگه تزریق چربی انجام دادم به یک ماه نرسیده همش رفت ولی پیش خانم دکتر کفایی شش ماهه تزریق چربی انجام دادم هنوز صورتم کاملاً فرم  و حالت خودشو داره و خیلی راضیم

من پوست خیلی خشکی داشتم و چون بعد از عمل اسلیو لاغر هم شده بودم افتادگی پوست هم پیدا کرده بودم خانم دکتر کفایی به من لیفت نخ و پروفایلو را پیشنهاد دادن که واقعا تاثیر خوبی تو چهره ام گذاشت الان چهار ماهه از کاری که پیششون انجام دادم می‌گذره و حداقل۱۰ سالی جووونتر شدم

والا منم رفتم این همه هزینه کردم یک ماه نشده کامل برگشت

سلام عزیزم من پیش کفایی تزریق کردم الان ده روز گذشته صورتم گرد و پهن و بد شده . شما هم اولش این شکلی شد؟ یا برای من زیاد تزریق کرده 

سلام عزیزم بله صورت منم اولش کمی تپل شده بود ولی بعد از یه ماه که ورم ها می‌خوابه و مقداری از چربی جذب میشه صورت زاویه خودش رو پیدا می‌کنه خانم دکتر بیشتر تزریق می‌کنند که وقتی مقداری جذب شد اونقدر بمونه که زیبایی چهره رو حفظ کنه

سلام . شما هنوز کلی ورم داری به خاطر همین اینطوری فکر می‌کنی تقریبا ۴۰ درصد چربی تو یک ماه اول جذب میشه  ۶۰ درصدش می‌مونه اگر کم تزریق کنن اونم جذب بشه دیگه چیزیش نمی‌مونه اینو همه دکترا میگن نگران نباش یه ماه که بگذره صورتت خیلی قشنگ میشه.

کی تزریق کردی پیشش؟

عزیزم من دیر به دیر میام نی نی سایت الان دیدم پیامتون🙈
من الان دو سالی میشه تزريق چربی به صورتم داشتم بعد از اونم کل فامیلم همه رفتن پیش دکتر الهام کفایی😌
واقعا پنجه طلاست  هر چی از هنرش و اخلاق خوبش بگم کمه🫠🫠