2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری باید باهاش رفتار کنم.بعد دخترم خیلی دورشه بوسش،میکنه و .... من اعتقادی ب نجس،بودن و اینا ندارم ...

نه عزيزم، موي سگ و بزاقش ايرادي نداره، حداقل ما هميشه سگ داشتيم و بچه ها هم بودن و هيچ وقت مريضي ايجاد نشده. فقط اگر ديدي پشتشو ليس زد خودت با دست دهنشو يكم آب بزن. ولي مطمئن باش بزاقشون بيماري ايجاد نميكنه.

رفتار منظورت از چه نظره؟ اين بسته به خودته، ميخواهي به تو وابسته باشه يا نه؟ يا به فرض همسرت ميبرتش براي گردش يا خود شما؟ بايد باهاش بازي كنيد يكم، وگرنه افسرده ميشن، مثلا با توپ و اسباب بازي مخصوص.

بچه دارشید همه مشکلات حل میشه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه بخاد اینجوری رفتار کنه بچه نمیخام فقط طلاق میخام 😑😑😑

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
نه عزيزم، موي سگ و بزاقش ايرادي نداره، حداقل ما هميشه سگ داشتيم و بچه ها هم بودن و هيچ وقت مريضي ايج ...

عزیزم من جای خابشو تو حیاط،درست کردم ولی هرکاری میکنم نمیره تا در باز میکنم بیام داخل خونه میدوهه میاد داخل

عزیزم اگه میدونید سوال منم جواب بدید ی ژرمن ماده دارم ک قبل از بلوغ عقیمش کردم حالا انگار ترسو شده ...

الهي... ژرمن ها ماهن... خودم مخالف عقيم كردنم ولي خوب حق ميدم، خيليها دوست ندارن سگشون آبستن بشه. ولي اصولا بعد عقيم سازي يكمقدار گيج ميشن، حس ترس يا سر به هوا شدن پيدا ميكنن. شايد وضعيتش گيجش كرده، سگهاي ديگه نر هستن؟

عزیزم من جای خابشو تو حیاط،درست کردم ولی هرکاری میکنم نمیره تا در باز میکنم بیام داخل خونه میدوهه می ...

خوب تو حياط كه سردش ميشه، البته به خاطر بودن با شماها مياد داخل احتمالا، چون خيلي كوچيكه، بچه هست، گفتم كه مثل بچه آدم هستن، يكم زود اقدام كردي براي بيرون گذاشتن. چون ترير سگ آپارتمانيه. و ممكنه از سرما هم اذيت بشه. از تنهايي ميترسن تا حدي. 

واقعا قضیه جدیه یا سرکاریه چن ساله مگه عروسی کردی

چهارساله پارسال عروسیمونو گرفتیم ولی ما از قبل رابطه داشتیم یعنی از دوران عقدمون

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
الهي... ژرمن ها ماهن... خودم مخالف عقيم كردنم ولي خوب حق ميدم، خيليها دوست ندارن سگشون آبستن بشه. ول ...

منم مخالفم اما شوهرم اصرار داشت ک داریم در حقش لطف میکنیم . باور کن همش خودمو سرزنش میکنم و ازون ب بعد انگار خودمم ناراحتم و فک میکنم اشتباه کردم ... خیلی از محاسن عقیم کردن گفتن و منم گفتم برا جلوگیری از سرطان و زجر بچه دار شدن و کلا اینکه شرایط نگهداری بچه هاشو نداریم و اگه بچه بیارن ب کی بسپاریم ک مطمعن باشن و بدبخت نشن و و و ... خیلی عوامل دیگه  باعث شد تصمیم ب این کار بگیرم

یعنی نمیشه تو حیاط،بخابه؟؟؟

والا ميدونم جاش بايد گرم و نرم باشه، چون كوچيكه، بعدم احتمال داره بيرون ببندينش صدا كنه، اگر چند شب صدا كرد و تحمل كنيد و محل نذاريد همونجا عادت ميكنه. ولي فكر كنم اين سن زوده، تو خونه هم نبايد بذاريد خيلي بغلي بشه موقع خواب يا به شما عادت كنه. وگرنه بعدا نميشه جداش كرد براي اينكه بيرون بخوابه. بخاري برقي براش بيرون بذاريد با آب، حتما آب باشه پيشش. ولي جاش بايد گرم باشه. اصولا من به شخصه موافق حياط نيستم به خاطر اينكه غير از همه اين موارد سگ رو ميدزدن متأسفانه، يا خدايي نكرده غذاي سمي براش پرت ميكنن. اگر حياط اختصاصيه كه هچي البته. خلاصه ممكنه بترسه و رو حساب ترس بيرون نمونه. 

بهتره راجع به اين موضوع با دامپزشك مشورن كنين.