2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای دسشویشو یاد گرفته میره تو کوچه

خوب كه چه بهتره!! اصولا قبل اتمام دوره واكسن بهتره كه خيلي نره تو كوچه و خاك و گِل. ولي حالا كه رفته مراقب باش، براي بيماري ديستمپر حتما ببر تست بگير، قابل سرايت نيست به انسان، براي خودش خطرناك ممكنه باشه خدايي نكرده.

سوالتو بپرس پس ببينم چي ميخواي بدوني دقيقا، 

خوب كه چه بهتره!! اصولا قبل اتمام دوره واكسن بهتره كه خيلي نره تو كوچه و خاك و گِل. ولي حالا كه رفته ...

عزیزم اگه میدونید سوال منم جواب بدید

ی ژرمن ماده دارم ک قبل از بلوغ عقیمش کردم حالا انگار ترسو شده ..  چیکار کنم 

البته متاسفانه سگای من توی باغن و دو روزی یبار میبینمشون

خوب كه چه بهتره!! اصولا قبل اتمام دوره واكسن بهتره كه خيلي نره تو كوچه و خاك و گِل. ولي حالا كه رفته ...

چجوری باید باهاش رفتار کنم.بعد دخترم خیلی دورشه بوسش،میکنه و .... من اعتقادی ب نجس،بودن و اینا ندارم فقط میخام بفهمم دخترم بوسش،میکنه عیب نداره

البته به دليل علاقه به آدم ممكنه تو تخت هم بيان. به هر حال وقتي خونگي و تميزه عيبي نداره، دست و پاشم از بيرون كه ميايي يه پارچه نمدار بكش، الكل نزن كه پوستشو خراب ميكنه. زياد حمومش نكن، چون تعرق ندارن و حمام زياد ريزش مو ميده و پوستش خراب ميشه.

براي تربيتش بايد جايزه بخري. فرمانهارو كم كم ياد ميگيرن، مثلا براي نشستن كلمه بشينو كه ميگي دستت رو بذار پشتش و به سمت پايين آروم هدايتش كن كه بشينه. بايد تمرين كني هر روز باهاش، هر وقت درست انجام داد جايزه بده، اولش وقتي خودت هدايتش ميكني هم جايزه بده كه بفهمه دستور رو. همه دستورها همينجوره آموزشش.