میگم که لباس میپوشه دوتا دست داره دوتا پا روی پاهاش راه میره
مطمئنی منظورت سگه😕😕
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
منم یه سگ دارم ببا اینو هم ببرش مردشورشو ببرن نمیخام ببینمش
چطور ميتوني اينو بگي؟ مگه اسباب بازي و بازيچه هست كه ميارين بعد نميتونين مسئوليتشو قبول كنين؟؟ سگ ها مظلوم و با محبتن و صاحبانشونو بيشتر از خودشون دوست دارن. نميتونين چرا ميارين؟؟ واقعا كه.