2777
2789

منکه شدید ترینش گم کردن النگوهام بود که همون لحظه که درشون اوردم برقا حدود دو دیقه رفتن نیست شدن هرچی هم گشتم پیدا نشدن هیییچوقت😢😢😢😢😢😢

تازه ترینشم که الان دیدم دفتر جزوه هام نیستن به معنای وااااقعی دنیا دووور سرم چرررخید و پاهاااام سست شدن 

و یه قدم با سکته فاصله دارم 😵😵😵😵😵😵🤧🤧🤧🤧

شمام تعریف کنید

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نزدیک امتحان جزوه گم کنی خیلی وحشتناکه 

اخخخخخخ قللللللبم😢😢😢😢😢😢

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

روزی که تو بارداری خونریزی کردم و دکتر گفت قلبش وایساده

روز تعطیل بود مثل ابربهار گریه میکردم رفتیم ی سونو پیدا کردیم جوری مثل بید میلرزیدم ک دکتر نمستونست سونوم کنه اخرم بغضش گرفت گفت نکن اینجوری دختر

تاصدای قلبشو شنیدم انگار ددباره متولد شدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....