2777
2789

من یبار اولای ازدواجم هوس کباب دیگی های مامانمو کردم و تصمیم گرفتم جوگیرانه این غذا رو بدون پرسیدن از کسی درست کنم

روز جمعه بود و همسرم هم خونه بود 

کلی تعریف کردم که یک کباب دیگی برات درست کنم که تا حالا تو عمرت نخوردی و...

یه بسته کوچیک گوشت چرخکرده در اوردم و پیازو رنده کردم و تا یساعت از چشام اب اومد و چون بلد نبودم و دستورشو با کتلت قاطی کرده بودم به کباب دیگی نازنینم ۴ تا تخم مرغم زدم 😑😑 ریختم تو ماهیتابه و درشو بستم و منتطر بودم تا یک طرفشون درست بشه

همینکه درشو باز کردم  این تیکه های تخم مرغ بخار پز شده حالمو واقعا بد کرد 😑😑حاالا نه یکی نه دوتا چهار تا تخمم مرغ 😑😑😑یعنییی افسردگی گرفتما. شوهر طفلکممم نمدونم چطور اونارو خورد و تشکرم کرد 

فقط شبش بهم گفت من از غذای ظهر هنوز سنگینم شام درست نکن 😎😎 

شماهم اگه اوایل ک اشپزی میکردین اشتباه بزرگی کردین تعریف کنین تا بخندیم

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ من یه بار اوایل ازدواجمون خانوادمو دعوت کرده بودم شام بعد نمیدونم چرا فکر میکردم باقالی پلو یه کم بانمک تر باشه خوشمزه تره 😐😐😐😐 نمکشو زیاد ریختم نگو شورش کردم بیچاره شوهرم همه رو تنهایی خورد به مامان بابام غذای دیگه رو تعارف میکرد😁😁😁😁😁

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

من یه بار میخواستم قرمه سبزی درست کنم میخواستم بریزم تو زودپز 

سبزی رو که سرخ کردم گذاشتم کنار

گوشت و لوبیا و ادویه و... رو ریختم تو زودپز و درشو بستم یک ساعت بعد که خاموش کردم و درشو باز کردم دیدم سبزی رو یادم رفته بریزم 😐😐😁😁😁😁

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

اولین بار خونه مادر شوهر برنج گذاشتم ،جای ملات میشد دیوار درست کرد 

بعدی هم بازم سیب زمینی سرخ کرده بودم  موقع سرخ شدن روش در پوش گذاشتم ،دیدم مثل سیبزمینی های معمولی نیست 😂برادر شوهرم اومد غذا بخوره بهم گفت زنداداش چرا این سیب زمینی ها پیره😂😂😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

من یبارمامانم اینااومدن خونمون خورشت قیمه گذاشتم آقاهمش آب بود یعنی یه وضعی پیش بابام وشوهرم پاک روسیاه بودم باکفگیر لپه وگوشت وسیب زمینی جدامیکردن وای خدایا من خیلی گند زدم اوایل عروسیم!

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  

من بااینکه تو خونه بابام تا روز عروسیم دست به سیاه و سفید نزدم ولی تاالان که سه ساله عروسی کردم نه خراب سوزوندم نه خراب کردم ،خودمم موندم چطور!!ولی دیروز کیک درست کردم روغن مایع نداشتم جامد ریختم وسط خمیر شد😂😂😂😐😐😐

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

خورش بامیه درست کردم.انقدربامیه پخت له شد تو اب خورشت.اصلا دیگه بامیه ای مشخص نبود.بعضی وقتا فکرشومیکنم  از بامیه حالم بهم میخوره

تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه