2777
2789

سلام به نی نی سایتیای عزیز من ۵ روز از تاریخ پری گذشته بود آزمایش دادم عدد بتارو زد 200همون روز سونوگرافی رفتم گفت ساک حاملگی دیده نشد الان که ۱۲ روز از پری میگذره آزمایش بتا تیتر دادم عدد بتارو زده ۱۶۵۰۰ و چندروز بعد باید برم سونو حالا میخوام ببینم به نظرتون عدد بتام چطوره؟خیلی استرس دارم😞👩ممنون میشم جواب بدید

صبر کن ۸ هفته ت تموم شد برو سونو

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدد خوبه ولي بايد حتمان با اين عدد جنين رو ببينن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

۲۰ روز دیگه برو

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

سلام خانوما میشه کمکم کنید 

من هشت ماه اقدامم تاحالا جوابی نگرفتم حالا این ماه هنوز پریود نشدم باید دوشب پیش میشدم که دیروز روز اولم میشد ولی پریود نشدم امروز یکم لکه دیدم داخل ترشحم ممکنه پریود بشم یا لکه واسه جایگزینیه؟

خیر نگرانم کمکم کنید تورو خدا😢😢😢

دعا کنید پریود نشم

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
سلام خانوما میشه کمکم کنید  من هشت ماه اقدامم تاحالا جوابی نگرفتم حالا این ماه هنوز پریود نشدم ...

عزیز از یا بی بی نزدی؟مگه ا موعدت نگذشته؟

ان شاالله ک مامانی

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

عزیز شما حدود شش هفته هست شاید لقاح دیرتر باشه و یکی دو هفته دیگه صبر کن ان شا الله وقتی سونو بری صداقلبشم بشنوی😍😍❤

عزیز از یا بی بی نزدی؟مگه ا موعدت نگذشته؟ ان شاالله ک مامانی

از موعدم دوشب و یک روز گذشته خود روز موعدم بی بی چک زدم منفی شد دیگه نزدم آز میترسم بدم منفی بشه بعد وقتم ندارم همش سرکارم

الان که لکه میبینم اگه بی بی بزنم جواب نشون میده؟

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
از موعدم دوشب و یک روز گذشته خود روز موعدم بی بی چک زدم منفی شد دیگه نزدم آز میترسم بدم منفی بشه بعد ...

اره عزیز..میشه بی بی بزنی ولی آزمایش برو،توکل بخدا کن ترس واسه چی جانم منم ده ماهی هس منتظرم

از بلاتکلیفی بهتره ک

درثانی اگ الان باردارباشی لک میبینی خوب نیس ک باید بری دکتر دارو مصرف کنی ک لک نبینی دیگه و نی نی بمونه واستعزیزدلم

توکل بخدا ان شا الله که مامانی دورت بگردم ❤❤

از موعدم دوشب و یک روز گذشته خود روز موعدم بی بی چک زدم منفی شد دیگه نزدم آز میترسم بدم منفی بشه بعد ...

من ک ب بی بی اعتماد ندارم برا من چن بار مثبت شده ولی باردار نبودم

اره عزیز..میشه بی بی بزنی ولی آزمایش برو،توکل بخدا کن ترس واسه چی جانم منم ده ماهی هس منتظرم از بلا ...

ممنونم خواهر گلم انشاالله که خدا دامنتو سبز کنه عزیزدلم

فردا صبح باز بی بی چک میزنم اگه باز لکه داشتم میرم آزمایش توکل بخدا امیدوارم که همه منتظرا دامنشون سبز بشه منم به مراد دلم برسم یکم امیدوارم چون لکه بینی قبل پریودیم قطع نمیشد الان بیشتر صبحا که میرم سرکار لکه دارم و طول روز یه چند ساعتی قطع میشه واسه پریودیم اصلا قطع نمیشد و درد هم ندارم یکم کمر درد دارم اونم واسه کارمه که همش سرپام تا حالا هم سابقه نداشته عقب بندازم ماه قبل جلو انداختم ولی هیچ وقت تاحالا عقب ننداختم امیدوارم واسه بارداریم باشه 

فدای تو واسم خییییییلی دعا کن تورو خدا

من ک ب بی بی اعتماد ندارم برا من چن بار مثبت شده ولی باردار نبودم

منم زیاد به بی بی چک اعتماد ندارم اخه پنج روز قبل عقب انداختن زدم مثبت شد بعدش چندبار زدم منفی شد دیگه نزدم 

حالا فردا میزنم بعد میرم آز که اگه باردار نبودم برم دکتر

ممنونم خواهر گلم انشاالله که خدا دامنتو سبز کنه عزیزدلم فردا صبح باز بی بی چک میزنم اگه باز لکه داش ...

عزییییزم حتماااااا بیادت هستم ختم دارم ان شا الله که مامانی گلم

ازمایشت مثبت شد منم بخبر بیام ذوق مرگ شم😍😍😍😍❤😂