2777
2789
عنوان

خستم دیگه شوهر دهن لق و مادر شوهر....

432 بازدید | 19 پست

شوهرم حرفای منو میگه به مادرش بخصوص دعواهامونو ولی به هیچ وجه حرفی از اونا بمن نمیگه خونه ی پدربزرگشو فروختن به من نگفتن نمیگن نگن...چون به من ربطی نداره چون اونروز یه بحثی بود تو خونشون منم گفتم مگه فروختن خونه رو مادرش گفت نه بعد ۱۰دقیقه دیدم فروختن 😐انگار من میخام بگم پولشو بدین به من یا چی 😐من اصلا خودمو قاطی هیچی نمیکنم که کسی هم به کارمن کار نداشته باشه ولی هر روز مادرشوهرم میرنگه که چخبر؟مهسا چی میگه؟از خونه ما رفتین حرفی نزد؟کجا رفتین چیکار کردین و فلان خیلی دهن لقه شوهرم اصلا جهنم هرچیو میگه بگه دعوا و بحثامونو نگه 😑هرچی اتفاق افتاده رو میگه😐اونم میپرسه اخه عوض اینکه این خاست بگه اونم درحوابش بگه که بین زن و شوهره چرا میای خبرشو به من میدی😑

چقدر بد باهاش حرف زدی بگو پدر مادرتو رو حساب محبتی که بهت دارن و به هرحال من براشون غریبه ام حرفا و کارهای ناخوشایند منو یادشون نمیره این رابطمونو ۷پخراب میکنه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوشم نمیاد از آدمای این‌مدلی...

باهاش حرف بزن بگو زندگیمون سفره ک نیست برای همه باز کنی اینجوری حرمت خونمون از بین میره ک هراتفاقی توش میفته بقیه مطلع بشن

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

خو مشکل از شوهرت عزیز دلم .... خانواده شوهرم اینجوری ان زیاد خوششون نمیاد من درمورد مسایل خانوادگیشون اطلاعی داشته باشم جلو من خیلی چیزارو نمیگن ولی شوهرم هر چی بشه میاد ب من میگه ... شوهرمم اصن دهن لق نیس صدبار دعوا کردیم نذاشته ی بار بفهمن ... شما بهتره بری رو شوهرت کار کنی ک دهن لقی نکنه ناراحت نشیا ولی خاله زنک بازیه ... مرد ک نباس هر چی شد ب مادرش بگه 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

منم قبلنا هیچی نمیگفتم تو هیچ کارشون دخالت نمیکردم که کاری به زندگیم نداشته باشن دیدم بدتر پرو شدن و تو زندگیم دارن سرک میکشن الان شدم زبون دراز کسی از خانواده ی شوهر چیزی جرات نداره بهم بگه اونموقع خیلی تو سری خور بودم 

خو مشکل از شوهرت عزیز دلم .... خانواده شوهرم اینجوری ان زیاد خوششون نمیاد من درمورد مسایل خانوادگیشو ...

هرکار بگی کردم هر راهیو رفتم حرف منو به اونا مبگه حرف اونارو به هیچ وجه نمیگه به من

با دعوا بهش بگی بدتر لج میکنه. با زبون نرم بگو تو پسرشی از خونش هستی هرچی بگی عیبی نداره ولی وقتی حرفها و دعواهای منو میگی چون غریبه هستم از ذهنش پاک نمیشه و فقط بین مادر شوهر و عروس رو بهم میزنی و اینا به مرور میشه کینه و دودش مستقیم تو چشم خودت هم میره

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
هرکار بگی کردم هر راهیو رفتم حرف منو به اونا مبگه حرف اونارو به هیچ وجه نمیگه به من

وااایی این ننه اش حسابی اونو پخته .... با ی مشاور تماس داشته باش راهنماییت کنه .... اخه ینی چی حرف تورو میزنه ب اونا.... البته شوهر من هر تقی ب توقی بخوره نمیاد بگه مثلا چیزایی ک مهم نیس نمیگه ولی ی چیزای درمورد خواسگار اگه بگن ب کسی هم نگو ولی میاد ب من میگه ولی میگه چیزی نگو 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...