2777
2789

خیلی خستم نمی‌دونم باید چیکار کنم مستأصل و ناامیدم شوهرم هر هفته دوشب خونه نیست مثل امشب که نیست پیش یه خانوم دیکس اما هر چی میگم کتمان می‌کنه میگه سرکارمم یا مثلاً با دوستامم اگه ضبط صدا تو اتاق نمیزاشتم بخدا دروغاشو باور میکردم دیگه بخدا نمی‌کشم سه ماهه من فهمیدم دارم ذره ذره آب میشم طلاقمم نمیده میگه باید باشی بچه هارو بزرگ کنی تو کلفت بچه هایی این حرفیه که خودش بهم زده اما من تحمل ندارم وقتی خونه هم میاد یا درحال پیام دادن به اونه می‌ره تو اتاق در و قفل می‌کنه و عملا اصلا منو بچه ها رو نمی‌بینه قصد دارم یه شب وقتی خونه ست نصفه شب وسایلمو جمع کنم و برم نمی‌دونم کجا فقط برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با پرینت پیامکا و تماساش میتونی خیانتشو ثابت کنی.. کافیه بابت رابطه نامشروع از همسرت شکایت کنی از قاضی بخای پرینت پیامکا و تماساشو از مخابرات بگیره در اینصورت  ایشون بابت اینکه شلاق نخورن احتمال زیاد میگه که صیغه کرده در اینصورت قانون حق طلاق بت میده و میتونی طلاق بگیری.. اینو از یه وکیل یاد گرفتم

هروقت از خونه زد بیزون تعقیبش کن متوجه شدی رفته پیش زنی و تو کثافت کاریش غرقه زنگ پلیس بزن و همه رو اوار کن رو سرش مخصوصا خونوادشو. مهریه ت بذار اجرا و والسلاممممممممم