2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم دیروز پر رنگ تر بود هاله اش.امروز زدم کمرنگ بود.ینی همون هاله تخمک گذاریم بود؟شما روز چندم م ...

منم دیروز زدم اصن ی جوری بود امروز ک دیدمش دیدم دو تا خط پررنگ بود نمیدونم کی پررنگ شد 

جدی؟ یکم دیر نیست برا تخمک گذاری؟ من پنجم شدم فک کنم دیروز بود تخمک گذاریم.دوره هات چند روزه هست؟

والا دوره هام ک‌همیشه منظم بود ماه قبل هفدهم باید پری میشدم نشدم تا دوم نمیدونم چرا

منم دیروز زدم اصن ی جوری بود امروز ک دیدمش دیدم دو تا خط پررنگ بود نمیدونم کی پررنگ شد 

ببین کلا جواب بی بی چک و تست تخمک بعد از ۵ دقیقه قابل اعتماد نیس.....ینی هر جوابی تا قبل از ۵ دیقه درسته