2777
2789
عنوان

خانومهای با سیاست کمک لطفا

278 بازدید | 25 پست

چند وقت پیش من و شوهرم سر یه مساله ای حرفمون شد و بچه فامیل شوهرم که نوجوان هست و دختره خونمون بود.بعدش مهمون داشتیم.اون که رفت دیدم مهمونمون میگه معلومه باهم قهرید!!!

گفتیم ما قهر نیستیم.یه بحث ساده بود که بین هر زن و شوهری ممکنه پیش بیاد.

این دختره بهشون گفته بود.الانم مطمئنا به مامانش گفته و اونم امروز حتما زنگ میزنه و با سوالای نزدیک میخواد فضولی کنه.

من کلی آتو از خودشو دخترش دارم.ولی بخاطر شوهرش رو نمیکنم.ولی اون هروقت یه چیز کوچیکی میشه شروع میکنه سوال پرسیدن.اگه هم بهش بگی که چرا این حرفو میزنی میگه من که سوال پرسیدم چرا نتراحت شدی و فلان.درحالی که دقیقا منظورش ناراحت کردن و به رخ کشیدنه

به نظرتون چجوری رفتار کنم یا زنگ زد چی بهش بگم که خفه شه

ضمنا به قدری خطرناکه که هر کاری ممکنه بکنه

مثلا برای آبروت چیزی درست کنه یا جادو جنبل کنه یا فتنه کنه 

البته همه فامیل میشناسنش ولی دلم میخواد یه کاری کنم برای همیشه دهنشو گل بگیره

السلام علی الحسین💖

مثلا اگه زنگ بزنه حرفاش اینه:

دیروز چی شد؟چرا شوهرت اون کارو کرد و اون حرفو زد.تو سر اون قضیه ناراحتی و فلان.

بعد کلی میخنده

بعدشم از رو سیاست شروع میکنه به نصیحت که من خیر و صلاح شمارو میخوام ببینید چقدر خوبم بهتون میگم باهم خوب باشید!

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دختره زنگ زد که بیاد خونمون کم مونده بود مستقیم بهش بکم نیا ولی باز اومد.یه وقت دیدم در میزنن منتظر مهمون بودم فک کردم اونان دیدم پشت دره!

میدونم که فهمیده بود نبابد بیاد ولی عمدا اومد.

حتی بهش گفتم که چرا اومدی!!!ولی از رو نرفت

السلام علی الحسین💖

خب پس همینارو بخودش بگو بگو که واقعا نمیفهمم که چرا باید این سوالارو از من بپرسی مگه به شما ربطی داره،بگو به دخترت یاد بده خبرچینی خیلی کار پستیه البته اون طفلی گناهی نداره بالاخره الگوش شما بودی دیگع

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
جدی نگیر اشتباه خودتون بود جلو بچه مردم دعوا کردید جوابشو نده کلا

یه مساله از قبل بود که شوهرم اون لحظه فهمید

کلا میخوام اینو بهانه کنم و جلوی این کاراشو برای همیشه بگیرم

السلام علی الحسین💖
چون دختره زنگ زد که بیاد خونمون کم مونده بود مستقیم بهش بکم نیا ولی باز اومد.یه وقت دیدم در میزنن من ...

واااي خدايه من 😱😱😱اخه دخترم اينقدر پررروو من بيشتر داره لجم ميگيري چرا راش دادي با يه لگد شوتش ميکردي اه اه بيشعور فضول

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤
چون دختره زنگ زد که بیاد خونمون کم مونده بود مستقیم بهش بکم نیا ولی باز اومد.یه وقت دیدم در میزنن من ...

به مادرش هم بگو خوشم نمیاد بچت سرشو میندازه پایین میاد خونه مردم دفعه بعدی معلوم نیست درو روش باز کنم یا نه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
جوابشو نده اصلا

اخه تا الان جواب ندادم فک میکنه من نمیفهمم یا چیزی ندارم بگم

میخوام یبار برای همیشه خفش کنم

خودش همیشه برای دخترای دیگران حرف در میاره

برا دختر جاریم حرف دراورد

اما با چشمای خودم دیدم یه جا که همه بودیم از پسرا شماره گرفتن.

شیطونه میگه اینو به روش بیارم ساکت شه

ولی شاکت نمیشه خیلی خطرناکه

السلام علی الحسین💖
از اول نباید رو میدادی که بیاد ازت سوال بپرسه  تو کل خانواده وفامیل شوهرم کسی جرات نداره سوالی ...

اشتباهم اینجا بود درست میگی

خیلی سرشون توی زندگی ماست

حتی توی زندگی خانوادم

السلام علی الحسین💖