2777
2789
عنوان

خانومهای با سیاست کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست
اخه تا الان جواب ندادم فک میکنه من نمیفهمم یا چیزی ندارم بگم میخوام یبار برای همیشه خفش کنم خودش ه ...

هب دیگه با آدم خطرناک کل ننداز عزیزم

زنگ زد جواب نده یا بعد چندبار بردار بگو وقت ندارم حرف بزنم

اگه ام گفت چی شده بود بگو شما از کجا میدنی گفت دخترم گفت بگو خیلی کار زشتیه ک میاد اینجا خبر میبره بعدشم سرسنگین باش

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

هب دیگه با آدم خطرناک کل ننداز عزیزم زنگ زد جواب نده یا بعد چندبار بردار بگو وقت ندارم حرف بزنم اگ ...

انقدر پرروه میگه :همینجوری گفتم‌مگه دعواتون شده؟؟🤐

باید یه حال اساسی ازش بگیرم البته طوری که جنگ نشه

السلام علی الحسین💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هب دیگه با آدم خطرناک کل ننداز عزیزم زنگ زد جواب نده یا بعد چندبار بردار بگو وقت ندارم حرف بزنم اگ ...

بعد میدونی میره چی‌میگه

طبق اخلاقی که ازش دیدم میره میگه شماها دعوا کردین دختر من‌مقصره یعنی یه کاری میکنه ما بدهکار‌میشیم باید عذر خواهی کنیم

یه راه یا حرف درست حسابی و حساب شده میخوام بهش بزنم که میخمو بکوبم

السلام علی الحسین💖

بنظرم اصلا ذهن به دهنش نزار بهترین کار بی محلی مطلقه حتی اگه تو جمع دیدیش باهاش احوالپرسی نکن نگاشم نکن جواب تلفنو اصلا نده خودش خسته میشه من که تو این موارد دم طرفو از ته میچینم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بعد میدونی میره چی‌میگه طبق اخلاقی که ازش دیدم میره میگه شماها دعوا کردین دختر من‌مقصره یعنی یه کار ...

بگو آره دختر شما مقصره ک بهش یاد نندادن مزاحم نشه مزاحمم ک شد خبر چینی نکنه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

بنظرم اصلا ذهن به دهنش نزار بهترین کار بی محلی مطلقه حتی اگه تو جمع دیدیش باهاش احوالپرسی نکن نگاشم ...

بعد به شوهرش میگه میبینی چجوری برخورد کرد

من چیکارش کردم و فلان

کلا از پشت سر خنجر میزنه

السلام علی الحسین💖
بنظرم اصلا ذهن به دهنش نزار بهترین کار بی محلی مطلقه حتی اگه تو جمع دیدیش باهاش احوالپرسی نکن نگاشم ...

یعنی چی دمشو میچینی یعنی رفت و آمد محدود؟برا ما خیلی محدوده ولی بیشتر اونها میان

السلام علی الحسین💖
یعنی چی دمشو میچینی یعنی رفت و آمد محدود؟برا ما خیلی محدوده ولی بیشتر اونها میان

واااا مگه از شوهرش میترسی گلم با شوهرت هماهنگ کنید ببینید براش مهمه با اون آقا رفت و آمد داشته باشه اگه مهمه فقط باشوهرش در حد سلامو وسلام اونم تو جمع

با زنش هم اصلا احوالپرسی نکن برای مراقبت از زندگیت باید دور آدمها ی بدرد نخور رو خط بکشی و سم پاشی کنی اینا غیر آفت چیز دیگه ای نیستن به قول خودتون اقوام میشناسنش چجور آدمیه با کسی رفت‌وآمد کنید که باعث پیشرفتتون باشه یا حداقل به آبروتون لطمه وارد نکنه من خودم ببینم دیدن کسی باعث ناراحتیم میشه عمرا دیگه باهاش رو برو بشم یا باهاش حرف بزنم اصلا چه معنی داره دخترشو میفرسته شما راهش میدید باید خیلی سرد میگفتی دارم میرم خرید 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بنظر من دیگه جواب تلفناشو نده رفت و آمد صفر پشت درم اومد درو باز نکن بزار هرچی میخواد پشت سرت بگه والله خیرالماکرین

تو مجازی هم بلاکش کن... تو مهمونیای مشترک هم فقط سلام و احوالپرسی کن هرچی پرسید یه لبخند ژکوند تحویلش بده.... از اینجور آد ما هرچه دورتر بهتر

البته اگه شوهرت مخالف نباشه

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

کم محلی کردن و بیخیال بودن بهترین راهه....حالا شما ار چی بگی اون بیشتر اتیشی میشه ک تلافی کنه.....زنگ زد ج نده بیرون دیدیش محلش نذا خودتو بالا بگیر اصلا فک‌کنه در حدت نیست....اینکه بخای جوابشو بدی فتنه میشه