2777
2789
عنوان

از دست دخترم کلاااافه شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچگی من همینجوری گذشت تا الان ک 23سالمه کاملا سالمم😁نگران نباش

😄😄😄😄

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
بروخداتو شکرشکن خخخخخ دختر من هرشب هرشب بادعوا مبخوابه خیلی بدخوابه تصمیم گرفتم ببرمش طب سنتی ببینم ...

هرکی یه یه طریقی گرفتاره این وروجکان😄😄

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
تنش میکنم نصف شبی بیدار میشم میبینم درشون آورده دختره بلا پاچه های شلوارشم تا زانو داده بالا خخخخ از ...

خوب عزیزم نپوشونش اینجور بچه ها از سرما سرمانمیخورن عرق میکنن باد میخورن که سرگا میخورن

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
دختر منم اینجوری، شبا لباس گرم تنش میکنم مخصوصا جوراب چون ميگن  سرما بیشتر از پا میاد

جوراب پوشوندن تو خواب چشمو ضعیف میکنه .دورازجون دخترت چشماش ضعیف میشه ها 

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین
ملافه دونفره بنداز روش شب میپیچه به دست و پاش نمیتونه در بیاره،زنداییم برا پسراش اینجوری میکنه

خخخخ این انقد زرنگه بلند میشه پرتش میکنه از اتاق بیرون بخاری روهم خاموش مبکنه نمیدونم این چه موجودی بود ما خلقش کردیم😄😄

چند سالشه؟؟

۶ سالشه

عین بچه من اونقدتوخواب غلت میخوره تاسرش به دیواربزنه پتو که هیچ ازجاشم بدش میاد یه جامیزارمش یه فاصل ...

😂😂😂😂😂

والله من الان سه شبه نمیدونم چرا دخترم الکی بیدار میشه. ۶ ماهشه، الانم گلاب به روتون شکمش کار کرد، ق ...

امان از دست این بچه ها 😄

محکم بوسش کن

دلم‌میخواد فقط بزنمش 😄😄😄

خوب عزیزم نپوشونش اینجور بچه ها از سرما سرمانمیخورن عرق میکنن باد میخورن که سرگا میخورن

آخه چنان خودشو لکه میکنه دلم رحم میاد براش بعد که میرم روش پتو میندازم میبینم پرتش میکنه اون ور میگم اصلا فداسرم یخ کن 😄😄