2777
2789
عنوان

از دست دخترم کلاااافه شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 36 پست

دختر منم همينه! ٣ ساله ميشه چند هفته ديگه. در ضمن تو خوابم خيلي حرف ميزنه. شبم بايد حتما پيشش بخوابم چون تا حالا ٢-٣ بار تو خواب پاشده راه افتاده واسه خودش مي ترسم تو خواب بخوره در و ديوار يا بيوفته زمين. شبي ٢-٣ بارم بيدار ميشه يا اب مي خواد يا فلان عروسكشو كه معمولا هم دم دست نيست مي خواد يا ميگه بوس بده. به خدا از شبي كه به دنيا اومده تا الان خواب درستي ندارم زياد زياد ٣-٤ ساعت مي خوابم شاغلم هستم. كسي هست بچه مثل دختر من بوده باشه بعدن خوب شده باشه؟؟ 

She remembered who she was and the game changed
دختر منم اینجوری، شبا لباس گرم تنش میکنم مخصوصا جوراب چون ميگن  سرما بیشتر از پا میاد

دقیقا همینم پاهاش یخ یکی دوبار پاش کردم بیدارشدم دیدم دراورده 

من بااین بچه اصلا کنار نمیام میگم باشه اصلا سرما بخور 😄😄

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همينه! ٣ ساله ميشه چند هفته ديگه. در ضمن تو خوابم خيلي حرف ميزنه. شبم بايد حتما پيشش ب ...

یا خدا این که از دختر من بدتره 😄

خدا بهت صبر بده خواهر 

یکم دیگه بزرگ ترشه شاید خوب شه 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
یا خدا این که از دختر من بدتره 😄 خدا بهت صبر بده خواهر  یکم دیگه بزرگ ترشه شاید خوب شه

خدا كنه، من كه اميدمو هنوز از دست ندادم نهايتش تا وقتي كه ازدواج كنه يا مستقل بشه ادامه داره 😬

خدا كنه، من كه اميدمو هنوز از دست ندادم نهايتش تا وقتي كه ازدواج كنه يا مستقل بشه ادامه داره 😬

این دخترای ما شوهراشونم بیچاره میکنن ازاین بد خوابیاشون خدا به اونا رحم کنه😂😂

این دخترای ما شوهراشونم بیچاره میکنن ازاین بد خوابیاشون خدا به اونا رحم کنه😂😂

نه اتفاقا به شوهراشون كه برسه همه چيز مرتب و مظم ميشه انگاري از اول همونجوري بوده. ناز و اداشون مال ماست. 😍😍

نه اتفاقا به شوهراشون كه برسه همه چيز مرتب و مظم ميشه انگاري از اول همونجوري بوده. ناز و اداشون مال ...

آره بخدا😉