2777
2789
عنوان

توانايي دست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 40 پست
آخرای نه ابشالله  ولی تنبل خانم حرکت نمیکنه  شما یک مرحله جلو تر هستید 😀

من خيلي نگرانم😢 عزيزم ايشالله زودتر ميره حركت رو تا يكسالگي وقت دارن

تو دخملي دخمل😛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاتون از كي تونستن شبشه رو بگيرن؟

عزيزم پسرها يك مقدار تنبلي هم ميكنن دختر من ١٠ ماهش داره تمام ميشه از ٥ ماهگي خودش با شيشه شير ميخورد ولي پسرعموش كه دو ماه ازش كوچيكتره هنوز شيشه رو خودش نگه نميداره .

ببین عزیزم طبیعی ،مال بچه نه ماهه است

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

پسر منم شیشه نمیخورد بلد نبود.از زمینم چیزی پیدا میکرد نمی خورد کلی خیالم راحت بود نگرانم نبودم الانم17ماهشه ماشاالله کلی زبله.حساس نباش بابا.خیلیم دیر نشست تنبل ده ماهگی نشست الان عین بلبل حرف میزنه.

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بچه هاتون از كي تونستن شبشه رو بگيرن؟

بچه های من شش ماه نیمشونه شیشه رومیگیرن.. هرچیم روزمین پیداکنن میزارن دهنشون ..خودشونم روزمین میکشنو میرن ولی هنوز قشنگ چهاردست وپا نمیرن.. یکمم میشینن زودی خسته میشن 

عزیزم شیشه شیرو که بچه منم 13 ماهشه نمیتونه بگیره چه انتظارایی داری ولی چیزای سبک امتحان ببین میگیره ...

واقعا؟؟ خيلي نگرانم من 

تو دخملي دخمل😛
پسر منم شیشه نمیخورد بلد نبود.از زمینم چیزی پیدا میکرد نمی خورد کلی خیالم راحت بود نگرانم نبودم الان ...

واقعا خيالمو راحت كردي

تو دخملي دخمل😛
عزيزم پسرها يك مقدار تنبلي هم ميكنن دختر من ١٠ ماهش داره تمام ميشه از ٥ ماهگي خودش با شيشه شير ميخور ...

اخه بقيه كاراش جلو ولي دست نه. مثلا هويچ ميدم دستش كه به دندونش بكشه ولي پرتش ميكنه

تو دخملي دخمل😛
واقعا؟؟ خيلي نگرانم من 

اره الکی نگرانی اگه چیز سبک میگیره نگران نباش شیشه شیر خب سنگینه مال بچه من جنسش پیرکسه اب میریزم توش میشه ده کیلو

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟