2777
2789
عنوان

توانايي دست نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 40 پست
واقعا خيالمو راحت كردي

مادرشوهرم هی دستش وسیله میداد بذاره دهنش نمیذاشت مینداخت دندونکش یکی تو سیسمونی مامانم خرید اونو نگرفت دهنش یکیم خودم خریدم اونم نگرفت ما به زور فرو میکردیم دهنش.من هیچوقت نگران نشدم به نظرم طبیعی بود 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم هی دستش وسیله میداد بذاره دهنش نمیذاشت مینداخت دندونکش یکی تو سیسمونی مامانم خرید اونو نگر ...

خدا خيرت بده اگر بدوني از چه نگراني در اوردي منو دقيقا همينه پسرم. از سر شب دارم علايم اوتيسمو ميخونم الان ديگه ميخاستم گريه كنم

تو دخملي دخمل😛
خدا خيرت بده اگر بدوني از چه نگراني در اوردي منو دقيقا همينه پسرم. از سر شب دارم علايم اوتيسمو ميخون ...

خدا خیرت بده یاد خودم افتادم من یه زمانس به نتیجه رسیدم دخترم اوتیسم داره😂بعد به این نتیجه رسیدم که لکو پیس هم شده 😂😂😂😂یه مدت هم فهمیدم عه این که تو آروارش دندوت نداره لابد ، چن روزه فهمیدم ریه هاش خرابه 😂😂😂😂کلا طبق نت دختر من همه چیز داره خودمم سرطان سینه و ام اس و دیابتو فشار خونو یائسگی دارم😂😂😂😂

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
خدا خیرت بده یاد خودم افتادم من یه زمانس به نتیجه رسیدم دخترم اوتیسم داره😂بعد به این نتیجه رسیدم که ...

خخخخ اره واقعا مادر شدن چقدر كار سختيه انقدر هر روز نگراني ادم داره كه هر روز يه سال پير ميشي

تو دخملي دخمل😛
خخخخ اره واقعا مادر شدن چقدر كار سختيه انقدر هر روز نگراني ادم داره كه هر روز يه سال پير ميشي

نه بابا اصلا به نت توجه نکن بخدا من همین امروز از فوق تخصص کودکان اومدم چیزایی که تو نت خونده بودمو پرسیدم دکتر مسخرم کرد

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
نه بابا اصلا به نت توجه نکن بخدا من همین امروز از فوق تخصص کودکان اومدم چیزایی که تو نت خونده بودمو ...

اره ولي خب من كلا همش نگرانم

تو دخملي دخمل😛
خدا خيرت بده اگر بدوني از چه نگراني در اوردي منو دقيقا همينه پسرم. از سر شب دارم علايم اوتيسمو ميخون ...

آخی عزیزم نه بابا زیادم به نت توجه  نکن.رو بچه سالمت هم عیب نذار.بچه ها توانایی هاشون فرق میکنه تو یه سالگی یه فرم داد بهداشت برای توانایی  های بچه دوسه تاشو نداشت پسرم منم چقدر نگران شدم البته خودش توضیح داده بود که ممکنه بعدا پیدا کنن.واقعآ هم اینجور بود خواهر.خدا جوجوتو حفظ کنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
آخی عزیزم نه بابا زیادم به نت توجه  نکن.رو بچه سالمت هم عیب نذار.بچه ها توانایی هاشون فرق میکنه ...

مرسي عزيزم ايشالله خدا همه بچه ها رو حفظ كنه

تو دخملي دخمل😛