2777
2789

امشب سر یه مسئله کوچیک با شوهر بحثمون شد و دعوامون بالا گرفت من خیلی ازش ناراحت شدم که جلو مادر و برادرش با من دعوا کرد و اونا مشکلمون رو فهمیدن، من تو اتاق دراز کشیدم اونم اومده کنارم دراز کشیده و هنذفری گذاشته اهنگ گوش میده خیلی نامرده که نمیاد نازمو بکشه مغروره کلا هیچوقت نمیاد نمیدونم الان چیکار کنم

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

برو بچسب بهش وسوسه میشه میاد اشتی😁😁

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جربان رو نگفتی عزیزم. اول بگو جریان چی بوده تا ما یا به آقای شوهر فحش بدیم و تو رو ناز کنیم. یا با تو دعوا کنیم ولی در آخر باز بگیم مردها همه بدن و باید بیان منت کشی 😂😂😂😂😂😂

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
سوره مزمل و آب یاسین بده بخوره جوری عاشقت بشه کیف کنی 

عاشقمه فقط بی سیاسته...عاشق فامیلاشه به اونا یه چیزی بگم قاطی میکنه منم متنفر شدم از فامیلاش و مخصوصا عمه هاش

اخه عادت میکنه،اتفاقا اونم منتظر همینه اما تقصیر اون بوده

مقصره پس ولش کن خودش میاد اخرش😀

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
جدییی؟ طلاقم نده خخخ

نه عزیزم من بارها امتحان کردم حتی وقتایی که خودم گند زدم و مقصرم بازم جواب داده خدا منو ببخشه سواستفاده کردم 😂😂

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
جربان رو نگفتی عزیزم. اول بگو جریان چی بوده تا ما یا به آقای شوهر فحش بدیم و تو رو ناز کنیم. یا با ت ...

من میخاستم انحراف بینیمو عمل کنم رضلیت همسر میخواد امل بهش گفتم تا وقتی عمل نکردم به کسی نگو اینم صاف اومد به مامانش گفت ... بعد تو اتاق گفتم خیلی دهن لقی الو تو دهنت خیس نمیمونه اینم مامانشو صدا کرد که خانومم ناراحت شده...مثل بچه ها... و کلی دعوا شروع شد از همینجا