2777
2789

سلام 

۱۰ ساله ازدواج کردم و بچه ندارم به دلیل ضعیف بودن شوهرم ک باید عمل کنه و تا الان زیر بازش نمیره

از سال قبل از کارش ک تو شرکت نفت بود بیکار شد 

من شروع کردم ب کار کردن ...دیگه کارفرما ک عوض شد تعدیل نیرو کردن منم درخواست بیمه بیکاری دادم اومدم خونه نشستم 

تو این مدت ک من سرکار بودم تمام حقوقمو میدادم دست شوهرم ک خرج خونه کنه ...بعد ی آقا اومد شوهرمو برد سرکار 

حالا ک کار میکنه من رنگ حقوقشونو نمیبینم 

بش میگم پول بده شروع میکنه شارلاتان بازی ک ندارم

هرکی میاد خونمون چ مجرد چ متاهل جلو همه بهم میگه بو میدی درصورت ک من ب خودم میرسم حتی اگه آرایش نکنم ولی همیشه بدنم خوشبو میکنم 

زنگ میزنم ب گوشیش همکار زنش جواب میده میگه من دوستشم رفتم محل کارش میگه بخدا خواستم شوخی کنم زنه کلی معذرت خواهی کرد

دوروز پیشم دادم باش حرف میزنم مسخره ام میکنه میگه خیلی پخمه ای ی خورده از عقلت استفاده کن 

بش ک اعتراض کردم این چ جور حرف زدن یهو بهم حمله کرد و گردنمو گرفت و فشار میداد

خانواده هردومون شهرستان زندگی میکنن 

ب خانواده اش اینو نمیگم چون همیشه وقتی بین پسر و عروسشون دعوا میشه لذت میبرن

به خانواده ام بگم چون پدر ندارم مادرم خیلی ناراحت میشه و حرص میخوره براش خوب نیس

الان دوروزه تو اتاقم هستم درو قفل کردم وقتی میره بیرون میام از اتاق بیرون

به این دارم فکر میکنم ک برم جدا زندگی کنم

لطفا کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان به بعد رویه ات رو عوض کن. هیچ کاری بهش نداشته باش و واسه خودت زندگی کن. برو سر کار و پس انداز کن واسه روز مبادات. دیگه از پولات هیچی خرج نکن تا وظیفه بدونه دست به جیب شه

یه مدت خرجشو دادی هوا برش داشته تحفه ای هست و خیلی بالاست.بکشش پایین😒

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

زیادی بهش رو دادی منم شوهرم ۱ سال رابطشو باهام قطع کرد بعدم میگفت از بوی تنت بدم میاد باهات رابطه ندارم منم قاطی کردم یه دعوا وحشتناک راه انداختم الانم اومدم خونه مامانم 

عشقم همه کسم دخترم😍😍