2777
2789

خانوما یه سوال من اول ماه هفتم هستم 

امروز یه نفر بهم گفت چون خیلی میوه میخورم ممکنه دچار دیابت بارداری بشم آیا واقعا اینطوریه ؟نگران شدم 

من روزی پنج شش تا پرتقال ابشو میگیرم میخورم 

دوتا هم سیب و یه گلابی 

تا دو هفته پیش تقریبا تو روز یه دونه موز هم میخوردم 

خطرناکه ؟نباید بخورم میشه تجربهاتونو بگین 

نه عزیزم اتفاقا زیادخوردن میوه جنین روباهوش ترمیکنه.اپرتغال قدبلندمیکنه.وسیب وگلابی هم زیبا میکنه.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری منم خیلی میخورد دکتر همینو بهش گفته بود و میده شو کم کرد منم خودم خیلی نمیخورم میترسم 

وای من تاحالانشنیدم.دکترمم چیزی نگفت 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
جاری منم خیلی میخورد دکتر همینو بهش گفته بود و میده شو کم کرد منم خودم خیلی نمیخورم میترسم 

واای کاش زودتر میفهمیدم 

از غذا بدم می اومد گرسنم می‌شد فقط میوه میخوردم 

دعا کن برام هفته ی دیگه وقت آزمایش قند دارم 

خیلی ترسیدم 

استارتر نگران نباش ان شاالله چیزی نیست، فقط از دکترت حتما بپرس

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
ميوه قندش بالاس   حالا من نميدونم اين ميزاني كه شما ميخوري تاثير داره يا نه  ميتوني ...

اخه به غذا ویار شدید داشتم میوه نمیخورم از گرسنگی میمیردم 

توکل به خدا انشالله که قند نگیرم 

استاتر من خیلی بیشترتو میوه میخورم خیلی 

همه میوها که قندندارن 

من بخاطر قندم دکتر بهم گفته بود ,خربزه ,هندونه ,موز ,انجیر  زیاد نخور 

وگرنه بقیه هیچ مشکلی,ندارن... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...