2777
2789

سلام چندماهگی بچه هاتون خوب شدن؟ پسر من سه ماه و نیمشه ی کم بهتر شده اما هنوز خوب نشده

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما رفلاكس داره بايد دكتر ببينتش

دکتر بردم گفت به مرور خوب میشه قبلش ی دکتر دیگه بردم رانیتیدن داد همه رو بالا آورد. دکتر متخصص که سنشم خیلی زیاده گفت اگه تو رشدش اختلال باشه یا تنفسش یا احساس ناراحتی بکنه باید درمان بشه که حتی درمانشم چند ماه طول میکشه

وای خدایا😢

یعنی تمام فرشمون جای بالا اوردن بود دیگه دادیم شستنش

همیشه همراهم دو دست لباس بود چون میدونستم بالا میاره

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

پسر منم تا یکسالگی بالا می آورد ، وحشتناکاااااا ، هرچی هم دکتر میبردم میگفتن اگه وزن میگیره مشکلی نداره و طبیعیه ، یه دکتری هم بردم راینیتیدین داد ، جاریم گفت نده منم ندادم

یعنی تمام فرشمون جای بالا اوردن بود دیگه دادیم شستنش همیشه همراهم دو دست لباس بود چون میدونستم بالا ...

خدای من در این حد؟ وزن گیربش خوب بود؟ چه زجری کشیدی شما

دکتر بردم گفت به مرور خوب میشه قبلش ی دکتر دیگه بردم رانیتیدن داد همه رو بالا آورد. دکتر متخصص که سن ...

من هم دكتر بردم رانيتيدين داد 

و خوب شد 

تهران هستي؟

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
پسر منم تا یکسالگی بالا می آورد ، وحشتناکاااااا ، هرچی هم دکتر میبردم میگفتن اگه وزن میگیره مشکلی ند ...

رانیتیدین خیلی ضرر داره بالا بیاره بهتر از ضررهای اونه