2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون بالا میاوردن و خوب شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 23 پست
من هم دكتر بردم رانيتيدين داد  و خوب شد  تهران هستي؟

آره گلم رانیتیدین فقط اسید معده کم و‌خنثی میکنه تاثیری توی بالا آوردن نداره فقط التیام بخش مری هست

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا یکسالگی عاروقش رو میگرفتم ! ولی بی فایده بود ، یه دستمال میذاشتم رو شونم ولی بازم لباسامون کثیف میشد ، میذاشتم رو بالش بالا میآورد ، نوزاد بود توی خواب بالا می‌آورد ، همش در حال شستن بودم ، عروسکاش ، اسباب بازیاش ، فرش ، مبل ، تخت ، پتو ، ... رو همه چی‌ بالا میآورد ، بغل همه بالا آورده ؛ سعی میکردم بغل کسی ندم ، مهمونی‌ یا بیرون نمیرفتم ، قطره هاشم بالا میآورد ، غذارم بالا می اورد ، وای چه روزای بدی بود ، فکر نکنم کسی مثل من بوده باشه

خدای من در این حد؟ وزن گیربش خوب بود؟ چه زجری کشیدی شما

آره خوب بود چون همش چیزهای مقوی بهش میدادم ولی روانم پاک شد تا این ریفلاکسش بهتر شد

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
من تا یکسالگی عاروقش رو میگرفتم ! ولی بی فایده بود ، یه دستمال میذاشتم رو شونم ولی بازم لباسامون کثی ...

الهی بمیرم خدا برات جبران کنه

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
من تا یکسالگی عاروقش رو میگرفتم ! ولی بی فایده بود ، یه دستمال میذاشتم رو شونم ولی بازم لباسامون کثی ...

منم‌ مثل شما بودم بخدا مثلا اگه رفتیم مهمونی یا بیرون خیلی اذیت میشم 😑😑

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰