2777
2789
عنوان

بيبي چك

245 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من بيبي چك مديكور٣روزپيش زدم يه هاله ميندازه فقط تا الان .بازرفتم لاوين رز خريدم اونم يه هاله ي خيلي كم ازمايش بتا پريروز دادم٣٨بوده يعني هنوز زوده ؟ 

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

من ٩آذر عادت شدم دوره هام نامرتبه اول مهر سقط داشتم كه ماه بعدش٣٠روزه عادت شدم ماه بعدشم ٣٣روزه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمايش دادم گفت الان اولشه ميشه مگه ؟حالا دوباره رفتم آزمايش دادم خيلي نگرانم بعدازظهر جوابشو ميدن 

ازمايش دادم گفت الان اولشه ميشه مگه ؟حالا دوباره رفتم آزمايش دادم خيلي نگرانم بعدازظهر جوابشو ميدن&n ...

آره عزیزم ممکنه هنوز خوب بتات بالا نرفته باشه استرس خیلی بده برات آروم باش و با خودت بگو هرچی خدا بخواد

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

انشالله این روزا به سلامتی طی کنی♥️

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
مرسي عزيزم خيلي آروم شدم واقعا هرچي خدا بخواد 

مطمئن باش دیگه خیالت راحت باشه 

زاستی گفتی کی آز دادی ۳۸ بوده؟

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔