2777
2789
عنوان

بيبي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست
انشالله این روزا به سلامتی طی کنی♥️

مرسي عزيزم انشالله براي همه كسايي كه ميخوان باردار بشن يا هستن

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي عزيزم انشالله براي همه كسايي كه ميخوان باردار بشن يا هستن

انشالله

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️

خب پس یعنی اگه بتا هم پایین باشه یه هاله میندازه چون منم الان ۳ یا ۴ روز از آخرین روز اقدامم میگذره میخوام بدونم اگه زود بی بی بزنم نتیجه میگیرم چون خیلی کم طاقت شدم جدیدا من سه ساله چشم به راهم میشه دعا کنید منم این ماه مامان بشم یه بچه سالم خدا بهم بده؟

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
خب پس یعنی اگه بتا هم پایین باشه یه هاله میندازه چون منم الان ۳ یا ۴ روز از آخرین روز اقدامم میگذره ...

آره ميندازه فقط بعد از ١٠دقيقه براي من هاله انداخت

انشالله عزيزم شماهم اين ماه باردار ميشي به لطف خدا 

حتما درست نشون نداده آزمایشت یا شاید آزمایشگاهه اشتباه کرده جالب شد موضوع

خب يعني چكاركنم باز برم ازمايش بدم ؟آخه بيبي چكم بجاي اينكه پر رنگ تر بشه كمرنگ ترنشون ميده😔

خب يعني چكاركنم باز برم ازمايش بدم ؟آخه بيبي چكم بجاي اينكه پر رنگ تر بشه كمرنگ ترنشون ميده😔

برو یه آزمایشگاه دیگه ولی الان نرو چند روز دیگه برو که بتا بره بالاتر دقیقتر نشون بده